Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Virker den?

Personligt, så synes jeg, at denne ansigtsmaske fra Origins skal med på toplisten her på MGC. Jeg fandt produktet via en #MGCbook, som Anna Eriksen har skrevet – hun er også ambassadør på MGC i skrivende stund. Find hendes interview lige her. 

Da produktet var nævnt i en book, så tænkte jeg, at jeg måtte give produktet en chance. Jeg er virkelig fan af, når beautyprodukter er simple og nemme at bruge.

Som noget af det første, faldt jeg over, at masken skal på henover natten. Netop dét, er jeg fan af, da jeg ofte har meget travlt i hverdagstimerne. Her løber jeg rundt fra det ene til det andet. Ved at bruge et produkt om natten, så ved jeg, at min hud får dybdegående pleje, og at der er ro til, at produktet kan virke.

Mine tanker om ansigtsmasken Drink Up Intensive

Noget af det første, som er virkelig lækkert, er duften. Den dufter ekstremt godt. Lige nu, sidder jeg sammen med Trine, som også driver sitet, og hun er også fan. Vi er blevet enige om, at duften er lidt peach – altså dufter den af fersken. Underligt nok, da selve designet på etiketten er naturgrønt. Men ift. indholdet, så giver det god mening, da der både er avocado-olie i og mango butter. Det gør også at konsistensen er dejlig cremet, men heldigvis, synes jeg ikke den FOR tyk. Jeg kan ikke klare, hvis min hud skal føles alt for fedtet efter en ansigtsmaske, da jeg gerne går efter en mere “let” følelse.

Virker den, og føles huden godt, når du vågner om morgenen? Ja. Det gør den. Du skal ikke bruge særlig meget, og så masserer du det ind i huden inden du går i seng. Der står på produktet, at det er oplagt at gøre det to gange om ugen. Du vågner op med en virkelig lækker og blød hud, og en frisk duft. Den fugter utrolig godt, og derfor, er din hud også blød hele den næste dag. Sørg dog for at duppe vand på ansigtet næste morgen, da det er rart at få fjernet de sidste rester, som ikke er trængt ind. Derefter, kan du bare gå igang med din daglige hudplejerutine.

Jeg synes bestemt produktet er en bestseller – og jeg kan også se rundt om på forskellige medier, at det er et virkelig populært produkt. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask går igen og igen hos flere som et favoritprodukt.

TOPFEATURES: 

 • Den er smart i hverdagen – du bruger den netop om natten
 • Dufter friskt af peach (efter min / vores mening)
 • Gør huden blød længe efter
 • Fedter ikke og er god i konsistensen
 • Du bruger den cirka et par gange om ugen alt efter behov

Hvor finder du produktet? 

Hold øje med om den kommer på tilbud, men prisen er bestemt fair. Jeg købte den selv i Matas fordi de altid har den på lager. Ud af 40 anmeldelser på Matas, har nærmest alle givet den 5 ud af 5 stjerner, så det må bestemt være endnu en godkendelse af dette produkt. Det er virkelig en sikker vinder, og som navnet antyder, så er den intensiv – den mætter virkelig huden med maks fugt og genopbygger fugt til dagen derefter. Der står også om produktet, at den hindrer tidlig ældning – og det er jo egentligt endnu et plus 😃

Find produktet her – prisen ligger på 195 kr.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

 

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0