*Indeholder reklamelinks*

Yes. Her på siden skal vi markere, når noget indeholder reklamelinks. Men når det så er sagt, så skriver vi altså kun om produkter, som vi selv har prøvet og/eller tror på. Og et af de produkter/serier og mærker er Rudolph Care Solcreme. Jeg (Mette) har brugt Rudolph Care Solcreme over mange år, og hvis ikke du har prøvet den, er det måske på tide. Jeg kan ligeså godt afsløre nu, at der er to primære årsager til at jeg bruger produktet. Serien er skøn i konsistens (ikke fedtet) og derudover certificeret med Svanemærket og Vegan Trademark. Solcreme er i forvejen fyldt med en masse ting, så det er rart at vide, at produktet her er mærket med bæredygtige certificeringer.

Rudolph Care Solcreme favoritprodukter

Det første produkt er den lækre Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml solcreme til det sarte ansigt. Hjemme i DK bruger jeg altid faktor 15, men straks jeg kommer syd for grænsen, så tager jeg denne version med i faktor 30, som vist her. Derudover er produktet nem at have med i håndtasken, da låget sikrer, at det hele ikke fedter til under rejse og ved brug.

Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml

Se prisen her

Det andet produkt er selvfølgelig cremen til hele kroppen: Organic Sun Body Lotion SPF 30 150 ml. Jeg har igen sat en faktor 30 ind, da det er den jeg bruger under sydens sol. Hjemme i DK er det igen nok med en faktor 15 for mig. Hvis ikke du synes, at 150 ml er nok, som her, så kan du købe en større creme med pumpe, som er 400 ml. Der går en del creme til hele kroppen – så husk at have nok med.

Organic Sun Body Lotion SPF 30 150 ml

Se prisen her

Vigtigt når du påfører denne solcreme

For det første, så er grundreglen, at du skal bruge hvad der svarer til en håndfuld creme til hele kroppen. Derudover skal du med denne model være lidt obs på, at nogle mener, den smitter af i farven på hvidt tøj. Det er dog ikke noget, jeg selv har oplevet så længe, at jeg lader den tørre godt ind i huden.

Derudover kan det være godt at forberede din hud på sommeren ved at få den “gamle” hud af inden og fugte huden godt generelt inden påførelse. Læs f.eks. vores guide til lækre bløde ben.

Kort om Rudolph Care Solcreme ☀️

Rudolph Care er en dansk kosmetikvirksomhed, der specialiserer sig i bæredygtig og økologisk hudpleje. En af deres mest populære produkter er deres solcreme, som også går under navnet Rudolph Sun.

Rudolph Care solcreme er baseret på en kombination af fysiske og kemiske solfiltre, der beskytter mod både UVA og UVB-stråler. Formlen er også beriget med antioxidanter og vitaminer, som hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler og for tidlig aldring.

Solcremen fås i forskellige varianter, inklusive en almindelig solcreme, en ansigtssolcreme og en solcreme til børn. Alle varianterne er uden parfume, parabener og andre skadelige stoffer og er velegnet til både følsom og allergisk hud.

Rudolph Care er også kendt for deres bæredygtige tilgang til produktionen af deres produkter og bruger blandt andet genanvendelige materialer til emballage og økologisk dyrkede ingredienser i deres produkter. Alt dette er jo meget rart at vide, når man nu køber produkterne sommer efter sommer.

Hvilken solfaktor skal du vælge?

Her er nogle go-to tips ift. at vælge solfaktor:

  • Solfaktor 15 beskytter mod 93% af solens stråler (man siger det er nok i DK)
  • Solfaktor 30 beskytter mod 97% af solens stråler (helt sikkert til sydens sol)
  • Solfaktor 50 beskytter mod 98% af solens stråler (så har man meget sart hud)
  • Allervigtigst: Solfaktoren virker kun, hvis du bruger NOK solcreme
  • Og husk de almindelige råd: Søg skygge mellem 12-15 – og vær i solen i respekt for din hudtype

*Indeholder reklamelinks*


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR