Kære Læser

Idag vil jeg præsentere noget vippeserum for dig – et produkt, som virkelig har imponeret mig. Jeg er lige startet med at teste produktet. Men er sikker på, at der kommer endnu flere, og langt bedre, resultater, med tiden.

LÆS HER: DEN STORE GUIDE til brug af Sanzi Beauty vippeserum.

Sanzi Beauty

Tjek prisen her

Hvorfor skal du bruge vippeserum?

Der findes en lang og kemisk forklaring bag, hvordan vippeserum egentligt fungerer. Men kort sagt, så indeholder vippeserum en række stoffer, der stimulerer vipperne til at vokse.

Produktet lover dig længere, fyldigere og stærkere vipper efter et par uger. Og hvis du kigger online, så findes der utallige beautybloggere og YouTubere, som skamroser produktet.

Beslut dig for at bruge pengene – og den rigtige producent

Efterhånden som der er kommet flere udbydere, er der også kommet forskellige varianter af produktet. Og det er ikke alle, der virker lige godt. Vippeserum er heller ikke helt billigt.

Det er derfor vigtigt, at du finder en producent, der går ind for kvalitet, og har et produkt, der virker. Netop også på grund af de høje priser, kan der være en del efterlignere derude.

Så undgå for alt i verden at købe billige eBay-produkter! Disse er fyldt med grimme ingredienser, som du absolut ikke vil have i nærheden af dine vipper. Så hvis du virkelig beslutter dig for, at du vil prøve vippeserum af, så skal du også op med pungen. Men bare rolig, jeg har fundet en producent, som har rimelige priser. Og så er jeg igang med at teste produktet for dig, så vi er 100% sikre på, at det virker. Alle de produkter, som vi reklamerer for og anbefaler her på MGC, er iøvrigt testet af mig – eller af en af de andre ambassadører.

Sanzi Beauty vippeserum anmeldelse

Jeg kan allerede nu løfte sløret for, at vi på MGC samarbejder med Sanzi Beauty, som er leverandør af deres helt eget vippeserum. Og det er netop deres produkt, jeg er ved at teste. Sanzi Beauty er den ene ud af tre store leverandører i Danmark. De har arbejdet i flere år på at udvikle deres egen formular, som har vist fantastiske resultater (tjek dem bare ud på Trustpilot). Og nu er det min tur til at prøve.

Sanzi Beauty

Tjek prisen her

Der er flere årsager til, at vi har valgt netop dem. De er de billigste på markedet med et sikkert produkt. Derudover så får du også hele 5 ml, med i købet. Hos andre producenter får du 3 eller 3,5 ml.

Det skal du vide om Sanzi Beauty:

  • Deres vippeserum koster 590 kr.
  • Du får hele 5 ml med
  • De er veldokumenterede og gennemtestede
  • De lover ingen svie eller andet ubehag ved påførelse
  • Sanzi Beauty er et dansk firma

Sanzi Beauty versus M2 BEAUTÉ eller REVITALASH

Vippeserum

Sådan bruger du din vippeserum

Vippeserum er et ret nemt produkt at anvende. Men det var ikke lige det, jeg følte til en start. Du kan måske også føle dig en smule forvirret over, hvad der egentligt er i. Men som jeg skrev før, så længe du sørger for at købe et ordentligt produkt, så skal det nok gå. Det eneste du skal gøre, er at sørge for at putte produktet på hver aften. Eller det behøver ikke være om aftenen. Men det kan jeg godt lide, fordi det er her, jeg alligevel har min beautyrutine. Vask din makeup grundigt af, og påfør produktet i kanten af dine vipper. Og lad magien ske natten over.

Vippeserum

Mine personlige resultater (indtil nu…)

Jeg har altid haft nogenlunde lange vipper, og har egentligt aldrig haft et problem med dem. Men hvem drømmer ikke om endnu længere, fyldigere og stærkere vipper? Så nu besluttede jeg mig for at få prøvet det af, og se om jeg ikke kunne tilegne mig et par smækre bambi-vipper. Så det var egentligt bare at få hentet pakken, læst instruktionerne og så var det igang – (pakken kom super hurtigt – så du skal ikke vente længe på posten).

Kom selv i gang: Find Sanzi Beauty produkterne her.

De første oplevelser med produktet

Det første jeg var virkelig opmærksom på, er denne svien mange taler om. Jeg ved, at hos andre mærker, har folk oplevet at produktet svier i øjnene. Det er simpelthen et NO-GO!

Men det var absolut ikke tilfældet med Sanzi Beauty vippeserum! Jeg kunne intet mærke, og det føles bare let kølende på øjenvipperne. Jeg kan endnu ikke sige så meget om produktet, og om det virker. Netop fordi, at som de skriver, så tager det omkring 6 uger. Derfor bliver dette et opstartsindlæg, og så vender jeg tilbage, når jeg har brugt det i 6 uger hver aften. Så må vi se, om der er resultater! Jeg har også taget et par førbilleder, du kan se herunder. Om et par uger kan vi så gå tilbage og sammenligne det hele. Dog skal det siges, at Sanzi Beauty giver resultatgaranti, og i stort set alle anmeldelser af dem, ser det ud til at virke. Du får altså længere vipper.

Vippeserum Vippeserum

Det var alt for denne gang! Tak fordi du læste med. Jeg vender stærkt tilbage med en opdatering på området om et par uger (læs i mellemtiden opdatering fra en af mine medskribenter: DEN STORE GUIDE: Sanzi Beauty Øjenvippeserum). Og husk: Smut selv ind og prøv, hvor godt det virker lige her: Sanzi Beauty vippeserum.

Much Love fra Trine

*Dette indlæg indeholder samarbejde med Sanzi Beauty. Vi har dog linket ind til Matas.dk på produktlink, hvor du kan finde det store udvalg fra Sanzi Beauty*

DEL
Forrige indlægMuddermasker der VIRKER – Den Store Guide
Næste indlægSanzi Beauty øjenvippeserum update: Hvad er der sket?
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR