En bodyscrub er ikke et skridt i din baderutine, du skal gå let henover. Den har nemlig mange fordele. En bodyscrub eksfolierer din hud, og fjerner dine døde hudceller, der kan få din hud til at se kedelig ud. Med en bodyscrub får du også en bedre barbering, da din skraber kommer tættere ind til hårroden. En bodyscrub er også en nødvendighed, hvis du bruger selv bruner. Den hjælper til at få en mere ensartet farve over hele kroppen, og du undgår de frygtede streger, og plamager, en selv bruner, nogle gange kan give dig.

1,2,3 bodyscrub!

Læs også: Sådan får du babybløde ben

Jeg elsker en god bodyscrub, og jeg går aldrig i bad uden. Derfor går jeg også rimelig hurtigt igennem mine bodyscrubs. Det betyder dog ikke, at jeg altid har en lige ved hånden, da jeg køber mine bodyscrubs over nettet. Nogle gange ankommer pakken for sent, eller jeg får ikke lige bestilt i tide. Derfor har jeg en go-to hjemmelavet bodyscrub, der kun indeholder 3 ingredienser, som du helt sikkert selv kan finde i dit køkken. Denne her opskrift, er perfekt til dig, der er ny til brug af bodyscrubs, og til dig, der ikke ved, om du vil invistere i et produkt, du måske ikke kommer til at bruge.

Sådan gør du:

2 spsk. kokosolie (Du kan altid bruge olivenolie, hvis du ikke har en kokosolie ved hånden)

2 spsk. sukker

2 spsk. shampoo

Køb din kokosolie her!

Kokosolien er med til at gøre din hud blød, og sørger for, at din hud ikke tørrer ud. Shampooen bliver brugt til at modvirker den fedtede effekt olien kan have på din hud, samtidigt med, at den giver en dejlig og behageligt duft.

Nu er der ikke andet for, end at blande alle ingredienser sammen, og smutte i bad.

Tak for denne gang!.

Anna.

DEL
Forrige indlægL’Oréal Paradise Mascara
Næste indlægHvilken farve læbestift skal man vælge?
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR