Okay, jeg indrømmer det! Jeg har verdens kedeligste garderobe. Hvis du kigger i mit skab kan du se sort, beige, grå, hvid og mørkeblå. Jeg ved det godt – ikke de mest ophidsende farver..

MEN! nu hvor solen har tittet frem de sidste par dage har jeg virkelig haft lyst til at sætte kulør på, og da jeg stadig ikke har modet til at hoppe i en neonorange kjole (som hænger i mit skab, købt i et forvirret øjeblik), så vælger jeg at bruger farver i makeuppen.

Makeuppen er et sted hvor man kan slippe afsted med vilde/neon/stærke farver, uden det bliver for dominerende. Perfekt, hvis man måske er lidt farveforskrækket som mig.
Så læs videre hvis du vil se 4 nemme måde at bruge farver i din øjenmakeup:

1) Farve på vipperne
Okay vi starter ud i det bløde. Mascara behøver absolut ikke være sort, og det ved du nok allerede, men har du nogensinde prøvet at proppe en blå på?
En af mine yndlingsmåder, at have lidt farve på til hverdag, er at bruge sort mascara på de øverste vipper, også en farvet mascara på de nederste. Her på billede har jeg koordineret med en eyeliner på den våde kant i samme tone som mascaraen, men hvis du vil starte i det lidt mildere ende så nøjes med mascaraen.

Produkt i fokus: MAC Extreme Dimension Mascara "No Pain, No Gain"

2) Farve i øjenkrogen
Endnu en metode der relativt diskret kan bringe lidt liv og farve til dit look. Her har jeg brugt en mat neongul øjenskygge som jeg personligt synes er vildt flot, og ret vild. Du kan selvfølgelig starte med en mindre statement-farve fx. pastellyserøde eller -lilla. En shimmerøjenskygge med en knap så kraftig basefarve, kan også være lettere at slippe af sted med, da de vil blive reflekteret som en “shine” mere end en decideret farve.

Produkt i fokus: ABH øjenskygge i "Sphere" (fra Prism paletten)

 

3) Farve på øjenlåget
Nu bevæger vi os over i lidt mere “dramatiske” teknikker! Elsker du også dine neutrale øjenskygger, og falder måske igen og igen for de lækre paletter med beige, brun, champagne og guld? Jeg forstår dig virkelig godt! Det er bare så nemt at arbejde med og virkelig fool-proof! Nogle gange trænger man til at bryde det lidt:
En flot farve midt på øjenlåget kan virkelig bryde dit hverdagslook. Her har jeg valgt en flot turkis farve og tonet den sammen med en neutral brun på den ydre og indre del af øjenlåget. Jo mørkere neutral farve og jo lysere pangfarve, jo større effekt får denne teknik.

Produkt i fokus: MorpheXJaclynHill Paletten

4) Farvet eyeliner
Rocker du tit en sort winged liner? Prøv at skifte den ud med en flot kongeblå eller forårslyserød! Kan varmt anbefale NYX Vivid Brights Liquid Liners til dette look. Føler du det er lige dramatisk nok at springe ud i klare farver, så start med en navyblå eller en mosgrøn – det er stadig flotte farver, men de er tilpas afdæmpede at man sagtens kan have dem på i skole eller på arbejde.
Ps. Er wings ikke lige din bedste ven? Så drop vingen og nøjes med en almindelig liner over øverste vippekant, det virker stadig! Eller gør som mig og lav en ‘Lazy Girl Wing’ med en skrå pensel og en øjenskygge, meget nemmere, hurtigere og man har mere kontrol!

Produkt i fokus: Sleek Cosmetics Ultra Matte V1 Palette
DEL
Forrige indlægHvilken farve læbestift skal man vælge?
Næste indlægFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR