Sanzi Beauty øjenvippeserum update: Hvad er der sket?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser!

I dag skal det handle lidt om øjenvippeserum. Jeg fik nemlig æren af at teste Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. For 9 uger siden, fik jeg en lille pakke med en øjenvippeserum i. Det var midt på dagen, så jeg havde make up på, men jeg fik med det samme lyst til at vaske makeuppen af, og komme igang med min rejse mod længere, stærkere og sundere øjenvipper.

Fordi jeg er en meget tålmodig dame tog jeg en dyb indåndig, og ventede til aftenen, hvor jeg kunne vaske ansigtet korrekt, med at påføre serummet.

Læs også: Længere og stærkere øjenvipper med Sanzi Beauty

Min egen oplevelse med øjenvippeserum fra Sanzi Beauty

Jeg har blandede følelser omkring den her øjenvippeserum. Der er nogle ting, der virkede for mig. Men der var også nogle ting, som ikke gjorde. Inden du bruger Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum skal du have rene øjenlåg. Det vil sige, at du skal have vasket dit ansigt inden brug.

Svien ved brug af serum – brug det nøjsomt

Jeg har aldrig prøvet en øjenvippeserum før, så jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg kunne forvente, da jeg startede. Jeg har dog læst og hørt om andre, der har prøvet øjenvippe serummer. Derfor vidste jeg, at øjenvippeserummer har en tendens til at svide i øjnene. Jeg har allerede meget sensitive  øjne, så jeg var selvfølgelig nervøs, lige inden jeg brugte serummet første gang. Jeg var meget positivt overrasket, da jeg brugte produktet de første par dage. Jeg mærkede ingenting i øjnene. Jeg kunne selvfølgelig mærke, at det var lidt køligt på mine vippekant, men jeg mærkede ingenting til den svien jeg havde forventet…

Meeen så brugte jeg serummet igen og igen og igen. Som hovedregel svier serummet ikke i øjnene. Jeg har dog flere gange om ugen, haft mærket den svien, som mange snakker om, når der bliver snakket om en øjenvippeserum. Det skal dog lige siges, at når jeg har mærket den sviende følelse, har jeg nok været lidt for kæphøj. Det har nemlig kun svedet, hvis jeg er kommet for tæt på tårekanalen, eller hvis jeg har haft lidt for meget serum på børsten, så det løber ned i øjnene. Det har selvfølgelig også svedet, hvis jeg har prikket mig selv i øjet med børsten, men det tænker jeg, at næsten alt vil…

Hvis du vil vide om produktet er farligt at bruge, kan du læse indlægget skrevet af Mette her.

Resultater

Stærkere øjenvipper

Jeg har brugt 9 uger sammen med Sanzi Beauty, og hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg ikke se den store vækst i mine øjenvipper. Jeg synes selv, at de er blevet en lille bitte smule længere, men det er så svært at vurdere, fordi forskellen fra før og til nu er så lille. Jeg synes dog, at mine øjenvipper er blevet bedre generelt. I mit sidste indlæg, skrev jeg, at mine øjenvipper har en tendens til at falde ud. Det har øjenvippeserummet forbedret en smule. Det er ikke sådan, at mine øjenvipper slet ikke falder ud mere, men de er helt klart blevet stærkere, og det resulterer i, at de sidder lidt bedre fast.

Mørkere og længere øjenvipper

Ikke nok med at mine øjenvipper er blevet stærkere, så er er der sket noget uventet med mine øjenvipper. Jeg kan ikke se nogle steder på Sanzi Beauty’s hjemmeside, at de reklamere med, at ens øjenvipper bliver mørkere, men det er nu engang det, der er sket. Jeg havde selv gået og studset over, om mine øjenvipper så mørkere ud, eller om det bare var min fantasi. Men så var der en veninde der spurgte mig, om jeg lige havde farvet mine øjenvipper…

Så jo, den er god nok. Serummet har helt sikker gjort mine øjenvipper mørkere – men langt fra sorte. Selvom det ikke er noget Sanzi Beauty reklamerer med, så elsker jeg den udvikling, der er sket i mine øjenvipper. Jeg synes det er svært at se på billederne, fordi de har to forskellige toner, men der er en klar forskel fra mine øjenvipper nu, og for 9 uger siden. Det samme er gældende med længden. Jeg synes det er svært at se på billederne, men mine øjenvipper er en smule længere end de var for 9 uger siden. Samtidigt er mine øjenvipper generelt bedre. Når jeg har mascara på, kan jeg se at de har mere af den ‘vifte’-effekt, end de havde for 9 uger siden.

Du kan købe Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum her.

TIP – NÅR DU TRYKKER PÅ LINKET (TRYK HER), KAN DU BRUGE RABATKODEN “MGC15” FOR AT FÅ 15% BESPARELSE PÅ SERUMMET.

(Inden brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum)

ØjenvippeserumØjenvippeserum

(Efter brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum)

ØjenvippeserumØjenvippeserum

Børsten

Selve produktets børste er helt fantastisk. Det er let at komme helt tæt ind til øjenvipperne. På den måde ved du, at du får mest muligt ud af serummet. Fordi at børsten er så god, så tænker jeg at den vil være helt fantastisk til eyeliner. Det er i hvert fald noget jeg skal eksperimentere med, når serummet er brugt op (Genbrug – YES!).

Et lille minus fra mig

Der er dog også nogle ting ved Sanzi Beauty, der undrer mig lidt. Sanzi Beauty reklamerer med, at deres serum giver længere, stærkere og sundere øjenvipper. Men der er selvfølgelig den lille ‘*’, der henviser til, at dine øjenvipper vil blive længere, stærkere og sundere efter 16 uger. Selvfølgelig, selvfølgelig, selvfølgelig, vil der gå noget tid før, at du kan se nogle som helst ændringer i dine øjenvipper. Det er også helt fair. MEN når der skal gå 16 uger, før de mener, at du kan se ændringerne i dine øjenvipper, så nytter det altså ikke, at man ikke ved, hvor lang tid tuben er beregnet til. Bare giv mig et cirka antal uger. Bare et eller andet, så jeg ved, om jeg skal købe 1 eller 2, så jeg kan bruge serummet i 16 uger uafbrudt.

Hvis du har lyst til at prøve en øjenvippeserum, så er Sanzi Beauty en god begyndelse. Ville du have lyst til at prøve Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum?

Tak for denne gang.

Anna.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0