Sanzi Beauty Vippeserum

Det er efterhånden blevet meget populært at gøre noget ved sine øjenvipper. Hvad enten det er extensions eller en øjenvippeserum. Her på MGC er der et specielt produkt vi er vilde med. Nemlig Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Nu har jeg selv endelig fået fingrene i dette vippeserum, og jeg kan ikke vente med at se, hvilke resultater jeg ender med.

Lige kort om Sanzi Beauty vippeserum, så er det et eyelash growth serum, som er til dig, der egentligt ønsker længere og mere fyldige, samt stærke, øjenvipper. Og gerne på en sund og effektiv måde. I serummet har du nogle aktive og komplekse ingredienser, en særlig vippeserum-formel, som gør, at dine øjenvipper får ekstra gode betingelser for at vækste.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper én gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

Sanzi Beauty virker på de fleste, og derfor, giver de også resultatgaranti.

Du bør af dette serum kunne forvente:

 • Længere & mere fyldige vipper
 • Rig på peptider og antioxidanter
 • Svier ikke ved påførslen
 • Oliefri
 • Hormonfri
 • Fri for parabener
 • Ikke tilsat kunstig parfume
 • Vegansk certificeret

Sanzi Beauty

Tjek prisen her

Sanzi Beauty anmeldelse

Jeg har aldrig været ked af mine øjenvipper. De har altid været lange, og jeg kan forlænge dem med mascara. Men hvem vil ikke gerne have længere, fyldigere og stærkere øjenvipper? Jeg vil i hvert fald gerne.

Det kan godt være, at jeg altid har haft lange øjenvipper, men jeg synes selv, at jeg mangler fylden i dem. Selv med mascara, som kan forlænge mine vipper, synes jeg, at tætheden i mine øjenvipper har været lidt tynd. Specielt nede ved rødderne. Der har jeg tydelige mellemrum mellem mine vipper, og derfor er der mange mascaraer, der får mine øjenvipper til at klumpe sammen.

Fylden (eller mangel på samme) er ikke det eneste, der har fået mig til at ville prøve Sanzi Beauty. Selvom mine øjenvipper har været lange, har de altid haft tendens til at falde af. Jeg har næsten altid en øjenvippe på mine briller eller på kinden. Selv hvis jeg vasker min mascara af med vand og mild sæbe, kan jeg risikere, at der ligger en øjenvippe i vasken bagefter. Jeg føler lidt, at jeg bare går og venter på, at jeg mister dem alle. Så ville jeg i den grad få brug for en vippeserum.

Fordi at jeg aldrig har været direkte ked af mine øjenvipper, har jeg aldrig prøvet en øjenvippeserum før, eller fået lashextensions. Samtidigt er jeg lidt af en kylling, og jeg har læst mig til at M2 Beauté’s øjenvippeserum, skulle svie, når det kommer i kontakt med øjnene. Derfor har jeg ikke turde at prøve en øjenvippeserum. Mine øjne er i forvejen meget sensitive. Faktisk så meget, at jeg ikke kan tåle kontaktlinser.

Sanzi Beauty, skulle efter sigende ikke svie i øjnene, hvilken er grunden til, at det er dette produkt jeg prøver.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum og min oplevelse

Jeg har det store håb, at Sanzi Beauty kan hjælpe mig og mine vipper. Ikke kun for at få dem til at blive længere og fyldigere. Men også fordi jeg at jeg er træt af, altid at finde endnu en øjenvippe, der har forladt dens tildelte plads.

Jeg ved godt, at det hele handler om selve produktet. I dette tilfælde selve serummet, og hvordan det virker. Men jeg er en person der værdsætter en flot indpakning. Jeg har overbevist mig selv om, at hvis produktet er i en flot indpakning, og ser indbydende og lækkert ud, så vil det virke bedre. Hvilket selvfølgelig er skørt, men det er nu engang, sådan min hjerne fungerer.

Da jeg fik serummet, kunne jeg ikke vente med at bruge det. Jeg var så spændt på at komme i gang, at jeg næsten brugte det med det samme. Jeg havde dog make-up på, så jeg måtte selvfølgelig vente til om aftenen. Som sagt, så har jeg ikke prøvet andre øjenvippeserum, men jeg kan efter et par ganges brug sige, at den i hvert fald ikke svier i øjnene.

Jeg kan overhovedet ikke mærke, at jeg har puttet en serum på, så snart det er tørret. Når du lige har taget serummet på, kan du selvfølgelig mærke, at du har noget på. Det føles kølende, som alle væsker ville gøre. Hvis du får mascara på øjenlåget, kan du også mærke, at det er køligt.

Jeg har kun brugt dette produkt et par gange, så jeg kan selvfølgelig ikke se nogle forandringer i mine øjenvipper endnu. Jeg glæder mig dog til at se forandringen efter 6 uger.

Jeg vil opdatere dette indlæg igen om 9 uger. Så kig med nedenunder billederne.

Længere og stærkere øjenvipper Længere og stærkere øjenvipper

Oplevelser med Sanzi Beauty efter 9 ugers test (opdatering)

For 9 uger siden, fik jeg en lille pakke med en øjenvippeserum i. Det var midt på dagen, så jeg havde make up på, men jeg fik med det samme lyst til at vaske makeuppen af, og komme igang med min rejse mod længere, stærkere og sundere øjenvipper.

Fordi jeg er en meget tålmodig dame tog jeg en dyb indånding, og ventede til aftenen, hvor jeg kunne vaske ansigtet korrekt, med at påføre serummet.

Jeg har blandede følelser omkring den her øjenvippeserum. Der er nogle ting, der virkede for mig. Men der var også nogle ting, som ikke gjorde. Inden du bruger Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, skal du have rene øjenlåg. Det vil sige, at du skal have vasket dit ansigt inden brug.

Svier det efter 9 uger, når jeg bruger dette serum?

Jeg har aldrig prøvet en øjenvippeserum før, så jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg kunne forvente, da jeg startede. Jeg har dog læst og hørt om andre, der har prøvet øjenvippe serummer. Derfor vidste jeg, at øjenvippeserummer har en tendens til at svide i øjnene. Jeg har allerede meget sensitive  øjne, så jeg var selvfølgelig nervøs, lige inden jeg brugte serummet første gang. Jeg var meget positivt overrasket, da jeg brugte produktet de første par dage. Jeg mærkede ingenting i øjnene. Jeg kunne selvfølgelig mærke, at det var lidt køligt på mine vippekant, men jeg mærkede ingenting til den svien jeg havde forventet.

Som hovedregel svier serummet ikke i øjnene. Jeg har dog flere gange om ugen, haft mærket den svien, som mange snakker om, når der bliver snakket om en øjenvippeserum. Det skal dog lige siges, at når jeg kun har mærket den sviende følelse, hvis jeg er kommet for tæt på tårekanalen. Eller hvis jeg har haft lidt for meget serum på børsten, så det løber ned i øjnene. Det har selvfølgelig også svedet, hvis jeg har prikket mig selv i øjet med børsten. Men det må man jo forvente.

Hvis du vil undgå svien, skal du altså dosere rigtigt og give dig tid til at smøre det langs kanten med en rolig hånd. Jeg er heldigvis stadig overrasket over, hvor lidt du mærker denne serum.😍

Resultater fra test af vippeserummet

Stærkere øjenvipper

Jeg har brugt 9 uger sammen med Sanzi Beauty. Dog ville jeg nok få endnu bedre resultater, hvis jeg havde givet mig tiden til at bruge den op til 16 uger.

For at få de bedste resultater, skal du nemlig bruge det 1 gang om dagen i 9-16 uger.🌺

Jeg har altså kun lige testet serummet i den korte tid af skalaen, og burde nok have givet det 7 uger mere. Men jeg er jo lidt utålmodig med at få skrevet om mine første resultater, haha.

Jeg synes efter denne periode selv, at mine vipper er blevet en smule længere. Jeg synes derudover, at mine øjenvipper er blevet bedre generelt. I starten af mit indlæg, skrev jeg, at mine øjenvipper har en tendens til at falde af. Det har øjenvippeserummet forbedret. Det er ikke sådan, at mine øjenvipper slet ikke falder af mere, men de er helt klart blevet stærkere, og det resulterer i, at de sidder lidt bedre fast.

Mørkere og længere øjenvipper

Ikke nok med at mine øjenvipper er blevet stærkere, så er er der sket noget uventet med mine øjenvipper. Jeg kan ikke se nogle steder på Sanzi Beauty’s hjemmeside, at de reklamere med, at ens øjenvipper bliver mørkere, men det er nu engang det, der er sket. Jeg havde selv gået og studset over, om mine øjenvipper så mørkere ud, eller om det bare var min fantasi. Men så var der en veninde, der spurgte mig, om jeg lige havde farvet mine øjenvipper?

Så jo, den er god nok. Serummet har helt sikker gjort mine øjenvipper mørkere – men langt fra sorte. Selvom det ikke er noget Sanzi Beauty reklamerer med, så elsker jeg den udvikling, der er sket i mine øjenvipper. Jeg synes det er svært at se på billederne, fordi de har to forskellige toner, men der er en klar forskel fra mine øjenvipper nu, og for 9 uger siden. Det samme er gældende med længden. Jeg synes det er svært at se på billederne, men mine øjenvipper er en smule længere end de var for 9 uger siden. Samtidigt er mine øjenvipper generelt bedre. Når jeg har mascara på, kan jeg se at de har mere af den ‘vifte’-effekt, end de havde for 9 uger siden.

Mine resultater endte altså på: 

 • Stærkere vipper
 • Mørkere vipper
 • Længere vipper

(Inden brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum)

ØjenvippeserumØjenvippeserum

(Efter brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum)

ØjenvippeserumØjenvippeserum

Brugen af børsten

Selve produktets børste er helt fantastisk. Det er let at komme helt tæt ind til øjenvipperne. På den måde ved du, at du får mest muligt ud af serummet. Fordi at børsten er så god, så tænker jeg, at den vil være helt fantastisk til eyeliner. Det er i hvert fald noget jeg skal eksperimentere med, når serummet er brugt op (Genbrug – YES!).

Husk: Du skal bruge produktet hele 16 uger for maks effekt – tålmodighed, mine damer!

Selvfølgelig, selvfølgelig, selvfølgelig, vil der gå noget tid før, at du kan se nogle som helst ændringer i dine øjenvipper. Det eneste minus fra mig er derfor, at er du en utålmodig sjæl, så skal du altså vide, at dette kræver en indsats hver eneste dag. Når du om aftenen har fjernet din makeup, så skal du lige vupti påføre serummet. Mit råd er derfor at stille det ved dine andre beautyprodukter, og når du er gennem din daglige rutine med hudpleje, så skal du lige slutte af med dette serum.

Det tvinger dig også til at fjerne makeup hver dag (hvilket er sundt og godt for hud og vipper), så på den måde, er det også en super god rutine.

Sanzi Beauty

Tjek prisen her

Hvis du mangler nogle gode rutiner omkring din hudpleje, vil jeg anbefale dig at læse vores to store guides om:

Tak for denne gang.

Anna!

Forrige indlægSådan får du længere vipper med vippeserum
Næste indlægMGCbook #2: Trine Engelund
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

3 KOMMENTARER

EFTERLAD EN KOMMENTAR