*Indeholder affiliate links*

Et Selfie Ring Light er en gadget, der er blevet superpopulær de sidste par år i takt med influenser -og SoMe-bølgen. Hvis du skal skyde lækre billeder eller videoer, kræver et skarpt resultat nemlig det rette lys. Farverne vil også blive mere intense, billedet/videoen mere levende og resultatet mere likeable. Et Selfie Ring Light er en LED-lampe i en cirkel form, der giver et stabilt lys, der sikrer dig et perfekt resultat. Ring Lights kommer i mange forskellige versioner, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger. Lær mere her👇

Vi vil i dette indlæg præsentere dig for to forskellige typer Ring Lights:

Selfie Ring Light mobil

Den mest populære ringkampe, er den simple ring med klips, der blot sættes direkte fast på din smartphone, også kendt som et Selfie Ring Light. Denne type ringlampe er nemlig både perfekt til billede entutiaster og influeners/bloggere, der er på udkig efter en nem og transportabel løsning, der samtidig giver både billeder og videoer et smukt finish. Du kan både bruge dit Selfie Ring Light i hjemmet og tage den med dig på farten, så du kan skyde smukke billeder og videoer i alle omgivelser. Denne type ringlamlpe til mobilen er desuden supernem at bruge og fylder intet i skuffen eller tasken.

GÅ TIL SELFIE RING LIGHT

Selfie lys fra Fashiongirl.dk

Du finder en selfie ringlampe på Fashiongirl.dk, som passer til alle smartphones og som koster kun 99 kr. og 29 kr. i fragt (49 kr. i fragt hvis du ønsker at få den leveret direkte til din adresse i stedet for en pakkeboks). Det bliver leveret til dig inden for 1-2 dage, og du har 365 dages returret. Men mon ikke, at du hurtigt forelsker dig i selfie lyset. For med denne type Ring Light, kan du tage gode og skarpe billeder samt videoer med mobilen, ligemeget hvor du befinder dig. Denne type selfie lys er til dig, der er på udkig efter en nem løsning, der kan sættes direkte på din mobil, og som kan bruges på farten!

Sådan bruger du et Selfie Ring Light:
  1. Sæt ringlyset fast øverst på din mobil.
  2. Justere lysstyrken på ringlampen.
  3. Peg lyset hen mod dig og skyd dit billede/video.📷

KØB HER

selfie ring light

Pro Ring Light 

Hvis du er på udkig efter en mere professionel løsning, bør du i stedet kaste et blik på et Pro Ring Light stativ. Denne type ringlampe er til dig, der har brug for en mere permanent løsning, hvis du f.eks. optager videoer eller tage billeder det samme sted i hjemmet eller i et studie. Denne type er lidt mere omfattende og lidt mindre handy, men er tilgengæld supersmart, da du blot klikker din telefon fast i et stativ og voila, så kan du tage skarpe billeder eller videoer uden rystelser. Med et Pro Ring Light sikrer du dig, at dine billeder/videoer altid får et professionelt resultat.

Pro Ring light fra Fashiongirl.dk

Du kan købe et Pro Ring Light på Fashiongirl.dk for blot 549 kr. og fra 29 kr. i fragt. Det profesionelle ringlys er fastsluttet på et regulerbart stativ, som du kan justere i højden som det passer dig (max 200meter). Stativet har en holder til din mobiltelefon, der passer alle typer smartphones. Derudover får du et aftageligt filter, hvis du ønsker et mere behageligt lyst. Samtidig kan du selvfølgelig justere lysstyrken, så det passer dig. Det er super nemt at betjene og giver flotte resutater. Når du er færdig med at bruge dit Pro Ring Light, kan du folde det sammen, så det ikke fylder særlig meget. Denne ringlampe er til dig, der ønsker et professionelt setup!

GÅ TIL PRO RING LIGHT

Sådan bruger du et Pro Ring Light:
  1. Fold stativet ud og placer den i den ønskede højde.
  2. Sæt ringlysten til via USB.
  3. Sæt din telefon i holderen på stativet.
  4. Justere lysstyrken på ringlampen.
  5. Peg lyset hen mod dig og skyd dit billede/video.📷

KØB HER

Pro ring light

DEL
Forrige indlægMGCbook #13: Muna Barrow
Næste indlægCossy håndcreme: Trænger hurtigt ind og virker effektivt
Mit navn er Maria, og jeg er en 26-årige content-nørd, der har en passion for makeup, hudpleje, sundhed, musik, natur, styrketræning, yoga og psykologi - emner du normalt ikke forbinder med hinanden, men som går under min selfmade kategori "The good life of Maria." Jeg har en profil inden for E-handel og marketing og skriver anmeldelser og guides ud fra mine egne personlige holdninger, fordi jeg brænder for at hjælpe og inspirere andre mennesker med mine skriblerier. Når jeg udvælger de produkter, der får en plads i mit liv, gør jeg det ud fra 3 forskellige krav: 1. De skal virke. 2. De skal ikke indeholde en masse crap. 3. De skal være til at betale - hey, man er vel Nordjyde. Når du læser med hos mig, får du letspiselige indlæg skrevet af en kvinde med begge ben plantet solidt på jorden.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR