*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser!

Vi skriver en del om serum til øjenvipper her på MGC. Og det er der en god grund til. Trine og jeg er nemlig fan af smukke, lange vipper. Og måden at få det på, er altså via et serum, som netop får dem til at gro. Du kan læse meget mere om vippeserum lige her – og hvilket produkt, som vi anbefaler hos os.

Vi kan sagtens snakke meget og længe om serum til øjenvipper. Men i dette indlæg, skal det ikke kun handle om de gode ting. Her kommer jeg (Mette) til at grave lidt dybere ned i selve debatten omkring produktet. For der er nemlig en del kritik af de ting, som er proppet i de forskellige flasker. Faktisk har Miljøstyrelsen også kigget på produktet.

Er serum til øjenvipper farligt?

Lad os starte med at se på, hvad det er, som fremprovokerer tvivl omkring produktets indhold og eventuelle bivirkninger.

Det stof, som skaber tvivl, er det aktive stof prostaglandin. Dette kalder professor på Dermatologisk Afdeling (hudafdelingen) på Bispebjerg Hospital (jf. artikel linket til ovenfor), for et lægemiddel. Og derfor ikke kosmetik.

Prostaglandin gør det, at når du påfører det, så trænger det ind i hårsækkene og stimulerer håret til at vokse. Og netop dét, virker jo. I artiklen står der, at de har testet det, og over 8 uger, så er vipperne vokset 2 mm.

Hvad bruger man prostaglandin til i lægeverdenen?

Prostaglandin bliver normalt brugt i lægemidler som øjendråber, som for eksempel skal virke mod grøn stær. Det kan have bivirkninger som irritation og varig pigmentændring i øjet – øjet vil ændre farve, og det kan muligvis også påvirke fødselsveer og graviditet.

Som forbruger, skal du derfor vide, at der kan være disse bivirkninger.

Skal du være bange? 

Jeg vil lige understrege, at vi her på MGC ikke kan stå til ansvar for, hvad der sker, når du bruger serum til øjenvipper. Men nu prøver jeg at genfortælle noget af det, som står i artiklen på DR.DK.

Foruden Sanzi Beauty, har vi også en spiller som M2, der også sælger eyelash-produkt. De argumenterer for, at de ikke bruger prostaglandin – men et andet aktivt stof, Methylamido Dihydro Noralfaprostal. Det er altså et andet stof, som har samme virkning som Prostaglandin. Der er for eksempel solgt over 700.000 af serum fra M2, og der er ikke lavet nogle klager – altså sundhedsmæssige reklamationer på det. Bortset fra en lille smule svien ved påførelse.

Hos Sanzi Beauty anvender de heller ikke lægestoffet Prostaglandin. Det stof, som bliver anvendt her, er en anden patenteret peptidformel. Så der skulle altså ikke være noget, du skal frygte.

Vil du teste produktet af, så kan du gå ind og købe det her hos MGC – og husk, at vi har en rabatkode, som giver dig 15% – du bruger bare koden “MGC15”.

/Mette

Har du spørgsmål, så skriv til mig på: Mette@myglamclub.dk

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

SHARE
Previous articleSådan får du længere vipper med vippeserum!
Next articleFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Mit navn er Mette, og jeg er virkelig fan af beautyprodukter, som virker. Jeg er ikke det, du vil kalde en storforbruger. Netop derfor, går jeg rigtig meget op i, at jeg har få ting, som virker. Det skiller mig måske ud herinde, men på den anden side, vil du virkelig vide, at det, som jeg skriver om, virker. Jeg har en forkærlighed for gode cremer og så elsker jeg at ordne bryn! Dont ask me why! Jeg glæder mig til at anmelde herinde sammen med de andre seje MGC-piger.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY