Hvis du ikke har hørt om Tarte Shape Tape Concealer, har du simpelthen ikke været tilstede i makeup-verdenen det sidste år.
Denne concealer vandt indpas hos de største beauty vloggere, og er Tarte’s mest solgte produkt.
Og hvad er det så den kan? Jo til at starte med har den en vanvittig dækkeevne – altså vi snakker heeeelt i top!

Problemet med den her lækre concealer er bare lige at den koster 190 kroner på tartecosmetics.com og det er uden moms og levering.

Revolution Beauty
Mærket som er kendt for at lave dupe til high-end makeup, og de har også lavet en efterligning af Shape Tape – spørgsmålet er bare om den er ligeså god som the original? Lets compare, shall we?
competition compare GIF

 

Pris:
Som nævnt før koster Tarte Shape Tape (ST) 190 kroner uden moms og levering. Revolution Beauty’s Conceal & Define (CD) koster kun sølle 42 korner på tambeauty.com.
Det man dog skal huske på er at CD kun indeholder 3,25 ml produkt, hvorimod ST er knap 10 ml. Så hvis man tænker pris i forhold til mængde af produkt giver man 12,6 kroner/ml hos Revolution Beauty, mens man giver 19,3 kroner/ml hos Tarte.
Dækning:
Jeg kunne ane en my mere dækning hos ST, men forskellen var ærlig talt så lille at det ikke ville være det der afgjorde at jeg fik den ene frem for den anden. Begge concealers har dækning helt i top.
Finish:
Begge sætter til en mat finish, dog vil jeg sige at Conceal & Define tørrer lidt mere ned. Om det er en god eller dårlig ting kommer an på hvad man er ude efter. Den sætter sig mindre i finde linjer end Shape Tape, men da jeg har ret tør hud under øjnene kan jeg godt lide at Shape Tape er en smule mere cremet at arbejde med.
Holdbarhed:
Jamen der er jo heller ikke en finger at sætte her. Jeg havde brugt begge concealers side-by-side en dag, og jeg kunne 8 timer efter påførelse ikke set en eneste ændring. Det synes jeg er imponerende i den her varme! Dog vil jeg sige at Conceal & Define fangede nogle små flager tør hud på siden af min næse, som Shape Tape ikke fremhævede.

Så hvilken skal du vælge?

choosing tyler james williams GIF

The final result:
Jeg må indrømme at jeg foretrækker Shape Tape med måske et halvt point over Conceal & Define. Grunden til dette er at ST ligger pænere på min lidt tørre hud. Men helt ærligt, forskellen på de 2 er virkelig til at overse, så hvis du ikke føler for at smide pengene efter Shape Tape så vil jeg varmt anbefale Revolutions billigere udgave!

Det var alt for nu
Laura

DEL
Forrige indlægTips og Tricks: Undgå nedsmeltning
Næste indlægMGCbook #5: Mia Edlund
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR