*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Velkommen til dagens indlæg og intet mindre end en anmeldelse af et nyt og fedt beautykoncept! Nogle gange skal man lede længe efter bløde ben, og det er hårdt arbejde her i sommerperioden. Om du så er til voks, skrabere til kvinder, maskiner eller hvad end du er fan af – så vil de fleste af os bare gerne have babybløde ben. Idag skal jeg præsentere et koncept for dig, som gør det lidt nemmere (og billigere) at få fantastisk bløde ben – både om sommeren og hele året rundt.

Fra os til dig – Få 50% på første ordre

V har en lille gave til dig fra alle os på MGC Redaktionen. Nu kan du få 50% på din første ordre på ShaveClub.dk! Du skriver bare rabatkoden “MGC50” og så får du 50% på alt, hvad du køber (første gang).

Det betyder, at du kan få selve startpakken for bare 25 kr. 

Faktisk er det kun en enkelt kaffe “to-go”, og så har du nyt grej derhjemme til dine ben. Det er helt sikkert noget, vi er fan af her. Læs længere nede, hvad vi synes om skraberen, hvilke pakker du kan købe og meget mere!

3 gode grunde til at få et ShaveClub abonnement

Skrabere til kvinder

Bløde (og billige) sommerben!

Personligt har jeg mange gange stået i dilemmaet om jeg skulle investere i en god skraber, eller fortsætte mit regelmæssige indkøb af uduelige plastiskskrammel-dimser af engangsskrabere?

Men jeg synes ærligt, at skrabere (også skrabere til kvinder) idag er latterligt dyre. Tit har du valget om at gå ned og bruge 500+ kr. på en skraber og alt tilbehøret i Netto. Eller også kan du gå i normal og købe 5 engangsskrabere for bare 15 kr. Prisforskellen er ekstrem stor (og det er kvaliteten selvfølgelig også). Jeg ønsker mig egentligt bare noget midtimellem.

Så første pointe jeg lige vil understrege, er, at jeg synes skrabere er latterligt dyre. Eller latterligt dårlige. Og jeg ved godt, at jeg ikke skal lægge for meget ansvar over på min billige engangsskraber (som jeg bruger 40+ gange i badet). Den fortjener egentligt ikke at blive anvendt langt ud over dens egentlige formål. Men jeg har bare endnu ikke kunne få mig selv til at investere alvorlige penge i en seriøs skraber. Derfor blev jeg ualmindeligt glad, da jeg opdagede ShaveClub og deres helt nye beautykoncept.

Skrabere til kvinder – lige til døren!

ShaveClub er kort sagt en abonnementordning/løsning til dig, der bare slet ikke har tid til at købe uendeligt mange engangsskrabere. Og som måske ikke lige er klar til den helt store investering i den helt dyre model. Du kan starte med en prøvepakke til bare 25 kr. med vores rabatkode “MGC50”, hvor du får en skraber og to barberhoveder. Der er masser af måder, hvorpå du kan designe dit abonnement alt efter, hvordan du barberer ben!

Eksempelvis kan du angive om du vil have dine skraber hver 4 uge, 8 uge eller 12 uge. Fordi det er faktisk ret så forskelligt, hvor ofte vi barberer os. Personligt ville jeg nok tage den der hedder hver 8 uge.

Skrabere til kvinder med ShaveClub.dk – med i dit abonnement får du

  • Barberhoved med 6 klinger
  • De sætter din kontrol i fokus, således at kontrollen er din. Det betyder, at du altid kan sætte medlemskabet på pause eller stoppe helt, hvis du ikke kan eller ønsker at modtage mere
  • Plejende lubrastrip til den bedste barbering
  • Aloevera og vitamin E til at pleje dine ben og modvirke røde hårsække
  • Konceptet lyder på, at det skal være nemt! Hos ShaveClub modtager du kun barberblade, når du har behov for det. Det betyder også, at du kan pause og starte medlemskabet efter behov
  • Du kommer aldrig til at betale mere end du skal. Du betaler faktisk kun for de barberblade, som du modtager. Det er næsten som supermarkedet, bare uden lange køer og høje priser.

Skrabere til kvinder

Forskellige pakker og priser

Det er selvfølgelig oplagt at tage prøvepakken, som jeg anser som en startpakke. Men der er altså også andre pakker, som du kan vælge alt efter dit eget udgangspunkt. Eksempelvis er der en venindepakke, hvis du synes du skal have din veninde med på den. Her giver jeg dig lige et overblik over de forskellige pakker du kan vælge imellem.

Startpakken til 49 kr!

Hvis du gerne vil teste konceptet af, og lige mærke efter – så er dette en super billig løsning. Du kan her købe en startpakke, hvor du får 1 skraber og 2 skraber hoveder med til bare 49 kr! Køb din startpakke idag.

Venindepakken til 249 kr

Hvis du og din veninde gerne vil igang med at blive godt og grundigt hårløse her i sommervarmen, så er dette pakken til jer. Her får du to ergonomiske og gummibelagte skafter, som er din skraber uden dens hoved. Du får også 8 gange friske barberhoveder. Og så får du 1 bikiniklinge til barbering på fine og intime steder. Køb venindepakken idag. 

Pluspakken til 299 kr

Her får du lidt mere for lidt mindre penge. Så hvis du alligevel er ude i at investere, så får du her virkelig meget for pengene. Du får et ergonomisk gummiskaft, som er din skrabers krop uden hoved. Derudover får du 10 gange friske barberhoveder med 5 klinger på hver. Og så får du også 1 bikiniklinge til de følsomme og intime steder, som også skal barberes nogle gange. Køb Pluspakken idag!

Familiepakken til 399 kr

Hvis I er en hel familie, der har besluttet sig for at gå aktivt imod at blive hårløse, så er der klart penge at spare ved at købe denne pakke. Der er nok til 3 familiemedlemmer (hvis I ikke deler, og det skal I helst ikke). Og masser af barberhoveder. I får tre gange ergonomiske og gummibelagte skraberkroppe og så får I 12 gange barberhoveder. Derudover får I også 1 bikini klinge med til de følsomme steder. Køb familiepakken idag.

Andet godt fra ShaveClub

Ud over et abonnement, så er der også andet at hente fra ShaveClub. Der er masser af mulighed for at købe separate skrabere, skraberhoveder og barberskum. Hvis du nu ikke har lyst til at abonnere på projektet, så er der rig mulighed for at købe tingene seperat.

Skrabere til kvinder

Min personlige oplevelse med ShaveClub

Efter at have groet mine hår på benene meget modvilligt i hedebølgen, og til misfornøjelse hos min kæreste, var det tid til at teste skraberen af. Jeg forsøgte at trække den et godt stykke tid, så jeg virkelig kunne få en oplevelse af, hvor tæt skraberen tager hårene. Og for at give den en fair chance med et godt tæppe at teste af på. Før vi springer ind i selve anmeldelsen, så får I lige mine førstehåndsindtryk af skraberen.

Indpakningen

Selve skraberen fra ShaveClub, kommer i en meget fin, lille og simpel æske. Jeg modtog en skraber og to hoveder. Faktisk var det rimeligt dejligt, da jeg fandt ud af, at æsken er lille nok til at komme i postkassen hos de fleste. Det er ret dejligt, især hvis du ikke er hjemme til at tage imod. Så slipper du for at skulle på posthuset hver måned.

Designet

Selve designet er ret simpelt, men alligevel med en smule feminint over sig i form af lidt lyserøde detaljer. Kropsdelen af skraberen føles som om den er af god kvalitet. Den vejer en smule og føles slet ikke plastik-agtig. Den har en nem “skub-af-funktion” til at skifte hovedet, meget som du ser det på andre. Selve hovedet føles en smule plastik-agtig, men det synes jeg også er forståeligt, da det er meningen, de skal skiftes rimeligt ofte.

Barberingen

Det sidste der simpelthen er at teste, er hvordan barberingen er, og med andre ord hvordan barberbladende virker og hvor skarpe de er? Normalt med mine engangsskrabere skal jeg skrabe flere gange samme sted, for at opnå et glat resultat. Det har været lidt svært at vide, hvad resultatet ville være af denne skraber, netop fordi at den er så billig. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg er super imponeret. Det tog mig 2 sekunder at barbere mine ben, der var absolut ingen resthår – og mine ben føltes super bløde. Normalt synes jeg også, at jeg allerede et par timer efter kan mærke stubbene. Men barberingen var her så tæt, at der gik 2 dage før jeg mærkede noget. Jeg er helt klart fan af barberbladene!

Du kan se mig teste den af i videoen herunder

Alt i alt så er jeg super imponeret over ShaveClub og deres skrabere! Jeg kan klart anbefale skraberne, som virkelig giver meget ift. prisen du betaler. Så hvis du vil have en nem, lige-til-døren løsning på behårede ben – så er dette helt sikkert noget for dig!

Step-by-step til perfekte sommerben

For at få de perfekte sommerbløde og lækre ben med en skraber, er der et par steps, der lige skal sidde i skabet! Det er først for nyligt, at det er gået op for mig, at der er meget mere i barbering end bare skraberen. Selvfølgelig er en god skraber alfa-omega, men der er alligevel et par andre ting, du kan gøre, for at få dine ben til at blive endnu lækrere og blødere.

Step 1 – Eksfoliering af dine ben

For de smukkeste og blødeste ben, er eksfoliering af dem først meget vigtigt. Brug din yndlings-scrub i badet. Her får du fjernet alle døde hudceller og forebygger mod indgroede hår. Samtidigt får du også renset dine ben i dybden, så de er friske og klar til barbering. Efter du har barberet dine ben, er de nemlig meget åbne overfor skidt og snavs. Og det er så her, at du får røde knopper og indgroede hår. Der findes masser af lækre scrubs derude, så det er bare at gå i krig!

Step 2 – Koldt vandt til tættere barbering

Det første du skal gøre er at gå i bad. Det er selvfølgelig her, at det meste barbering foregår. Nok faktisk det hele, medmindre du er en mand, og skægget skal trimmes. Sørg for at vandet ikke er for varmt. Det “kolde” vand får hårene til at rejse sig, og det gør at du får en tættere barbering, som holder længere.

Step 3 – Den gode barberskum

Vi skal slet ikke undervurdere vigtigheden i en god barberskum. Personligt har jeg været ret så dårligt til at følge dette step. Ofte har jeg bare brugt min shampoo eller lignende, men det har så heller ikke givet mig særligt gode resultater. Efter jeg er begyndt at bruge en ordentligt barberskum føles mine ben blødere og overhovedet ikke ligeså tørre. Desuden så er et ekstra tip at bruge en barberskum uden parfume. Parfumen kan gå ind og skabe allergi og irritere dine hårsække, når de er ekstra følsomme efter en barbering.

Step 4 – Perfekt barbering

Nu er det tid til selve barberingen, og her kommer din skraber i spil. De fleste af os ved godt, hvordan vi skal barbere os. Dog hedder det gamle råd jo, at vi skal barbere med hårretningen. Det er virkelig noget jeg ikke er god til at følge. Jeg synes ikke rigtigt det virker. Jeg gør det under armene og i bikinilinjen, men på benene tager jeg så bare mod hårene. Det har så også resulteret i nogle ret grimme sår nogle gange. Så hvis du vil undgå sår, kan det være en god ide at barbere MED hårene først, og derefter MOD hårene.

Step 4 – Masser af fugt og lidt koldt vand

Til slut er det virkelig vigtigt, at du fugter din hud godt. Men inden du fugter, så kan det være smart at bruge iskoldt vand for at lukke porrerne for yderligere snavs. Herefter bruger du din yndlings fugtcreme, som igen helst skal være uden parfume. Generelt er alt det parfume ikke særligt godt for vores hud. Derudover findes der en del gode olier og andet du kan bruge, hvis du har en tendens til at få røde knopper og indgroede hår.

Men nu burde du have super lækre og bløde sommerben. Du skal selvfølgelig også huske resten af kroppen og MASSER af barberskum!

Det var alt for denne gang! Vi håber du fik gavn af vores anmeldelse af et af de seneste beauty trends. Og at du kunne bruge vores 50% “MGC50” på første ordre på ShaveClub.dk! Hvis du selv har erfaringer med dem, så er du velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

//Trine

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Forrige indlægMorphe 39A Palette – Dare to Create
Næste indlægSpis dig til smukkere hud
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR