Slank med slankethe – virker det?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Velkommen til MGC. I dagens indlæg vil jeg præsentere jer for noget, der rumsterer meget på internettet – nemlig slankethe! Der har været meget hype omkring det, og I vores samarbejde med DM Skincare, har jeg fået mulighed for at teste det af.

Hvad er slankethe?

Først og fremmest så elsker jeg the, og det er uanset, hvilken slags det er. Det eneste jeg egentligt ikke er fan af, er den engelske Earl Grey The eller andet sort the. Derfor havde jeg følelsen af næsten ikke og kunne gå galt i byen med den såkaldte slankethe, der rumsterer på nettet. 
Slanethe

Til et event hos DM Skincare fik jeg lov til at kaste mig ud i at smage på deres the. Slankethe er kort fortalt jo egentligt bare the, men som indeholder ingredienser med slankende effekter, på den ene eller den anden måde. Almindelig the indeholder også masser af gode ting, men de er bare ikke fremhævet og markedsført på samme måde, som slankethe er.

Slankethe er ofte baseret på gamle opskrifter fra Asien, og som indeholder lidt specielle ingredienser, som øger forbrændingen eller hjælper med at rense kroppen. Det er også typisk ingredienser, der ikke normalt er i the, eller som er en smule dyrere – deraf kan slankethe godt koste en smule mere. Men hvorfor kan det egentligt kaldes slankethe?

Væsketab eller væske, der taber?

Som sagt så har slankethe mange forskellige måder at virke slankende på, i hvert fald, hvis du læser beskrivelsen. Jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk overfor produktet. Men når nu jeg selv drikker så meget the normalt, så tænkte jeg at give det en fair chance. Med i overvejelserne havde jeg mig, om en del af vægttabet sker, fordi du drikker ekstra væske og erstatter maden med vand. Men egentligt så skal du bare drikke din slankethe 1-2 gange om dagen, og det er jo ikke noget, der kan få nogen til at gå fra maden.

KØB OGSÅ: Green Clay Muddermaske

Så jeg tænkte egentligt, at det må være ingredienserne, der gør det. Jeg skal nok komme meget mere ind på, hvad det er for nogle ingredienser længere nede. Men kort sagt, så begav jeg mig ud i at drikke slankethe hver morgen. Det er nemlig typisk om morgenen, at jeg er sikker på at få min kop the. Derudover er jeg lidt senere også begyndt at drikke en anden om aftenen. Men om morgenen har jeg drukket Skin tox tea, som giver smukkere hud, balancere hormonerne og modvirker rynker og strækmærker. Om aftenen har jeg drukket Night tox tea, som virker udrensende for affaldsstoffer og modvirker oppustethed.

Slankethe

Mine resultater med slankethe

Efter at jeg modtog min the, og fik læst lidt omkring det, og hvad det gør, gik det mere og mere op for mig, hvorfor jeg måske ikke ville kalde det slankethe. Langt det meste slankethe gør stort set det, at de udrenser din krop for affaldsstoffer. Det resulterer i at du er mindre oppustet, og ikke holder på ligeså meget væske i kroppen. Det er for det meste dette, som får folk til at føle de har tabt sig lidt. Og så hele dit mindset, når du drikker slankethe. Og alt dette er der absolut ikke noget i vejen med. Jeg har selv været stor fan af denne the. Efter en uges tid bemærkede jeg, at jeg overhovedet ikke har følt mig oppustet eller ubehageligt i min krop. Og det er ellers noget jeg virkelig har haft problemer med!

KØB OGSÅ: Red Clay Muddermaske

Jeg følte ikke direkte, at jeg havde tabt mig, og selvom meget slankethe har ingredienser der booster din forbrænding, så er det minimalt i vægtregnskabet. Men der hvor dens egentlige egenskaber kommer til udtryk, er klart, når vi som kvinder føler os oppustede. Det er noget af det mest ubehagelige, føler jeg personligt, når ens mave er konstant spilet ud. Jeg føler helt oprigtigt, at det at drikke the hver morgen og aften, gjorde at jeg følte mig klart mere udrenset og bedre tilpas. Men på trods af at jeg spiser sundt og varieret sammen med min slankethe, så er det ikke fordi at vægten rykkede sig tilnærmelsesvis nedad. Men det føler jeg dog heller ikke var hverken min forventning eller interesse.

Hvilken slags slankethe kan du få?

På trods af at jeg ikke oplevede et vægttab, så føler jeg også lige, at jeg skylder at fortælle, at jeg bestemt ikke trænger til at tabe mig, og der er heller ikke meget at tabe. Det kan sagtens være at slankethe har en langt bedre slankende effekt, hvis du har lidt mere på sidebenene. Men jeg synes absolut at den gjorde vidunder på min oppustethed, og det er virkelig guld værd!

LÆS OGSÅ: MGCbook Trine Engelund

Det kan dog være svært at finde rundt i de mange slags the, og derfor har jeg samlet lidt til dig, og hvad de gør godt for din krop. Således kan du finde rundt i den jungle af the, der er lige for tiden. Slanethe

Night Tox Tea – Til dig der skal udrenses

Den første slankethe er den jeg personligt har drukket om aftenen. Den er beregnet til at drikke før du går i seng om aftenen, og virker dermed udrensende for affaldsstoffer i løbet af natten. Idéen bag denne the er at fjerne affaldsstofferne, som også binder fedtet i din krop, således at du ikke på samme måde lagrer fedtet. Denne the indeholer Lancetbladet vejbred, pebermynte, citronmelisse, lavendel, salvie, rarbarber og incabær, som alle er økologiske ingredienser.

KØB DEN HER

Skin Tox Tea – Få smukkere hud

Denne slankethe er den the, som jeg har drukket om morgenen. Ud over at jeg elsker smagen, så har jeg her set en stor forbedring. Måske mest under mine øjne, idet jeg synes jeg har mindre poser under dem. Men klart også på min hud, som er blevet renere og har en pænere glød. Og det er netop hvad denne slankethe siger, at den gør. Dog siger den også, at den modvirker appelsinhud og lignende, men det er ikke noget, jeg har og dermed kan teste af. Denne the indeholder Grøn sencha te, Hvid te, kandiserede ananasstykker, citronskal, røde peberkorn, pebermynte, nælde, morgenfrue, hibiscus og aroma.

KØB DEN HER

All day tox – Få det hele i én the

Den næste the indeholder simpelthen alt hvad du kunne ønske dig i en slankethe. Den virker udrensende, booster forbrændingen, dæmper sukkertrangen og fjerne alle affaldsstoffer. Denne the indeholder guarana for energiboost. Grøn te til at hjælpe med vægttab. Mate til at  mindske appetitten og sort te til at øge stofskiftet. Vitamin C som bidrager til at opretholde et sundt immunforsvar under din detox. Ribs øger forbrændingen, Slåen blomster lindrer væskeophobning. Manna hjælper med at lindre fordøjelsen og solsikker, som indeholder magnesium og letter stress, samt hjælper kroppen til at slappe af.

KØB DEN HER

Fortsætter jeg med slankethe?

Alt i alt så runder jeg lige af her til sidst. Jeg må sige, at jeg var ret imponeret af den slankethe, som jeg har drukket, og dens udrensende effekter. Med hensyn til slankedelen, så ved jeg det ikke helt, da jeg personligt ikke har smidt vægt. Men derudover så synes jeg alligevel, at jeg har følt mig slankere, nok på baggrund af mindre oppustethed. Men hvis du vil tjekke de andre slags slankethe ud, så kan du gøre det på DM Skincare’s hjemmeside. Det var alt for denne gang, og jeg håber du fik en lidt bedre indsigt i, hvad du kan bruge slankethe til!

//Trine

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0