*Indeholder reklamelinks*

I vores nye kategori på MGC, accessories, vil vi se nærmere på tilbehør, der giver os det fuldendte look; altså smykker og håraccesories. For udover at have en smuk hud, et sundt hår og en flot makeup, så betyder det også noget med ‘the final touch’. I det første indlæg under #glamtrend serien vil vi derfor se nærmere på det hypede smykkemærke, Sorelle Jewellery. Du husker dem nok fra Løvens Hule 2022, hvor Jacob Risgaard investerede i dem trods skepsis i panelet. Men vi tror altså han gjorde en smart beslutning. For vi må bare konstatere, at hos MGC er vi mega fan af de smukke smykker.🐚

Hvem er Sorelle Jewellery?

Inden vi kigger ind i vores #glamtrend favoritter (se længere ned i artiklen) så lad os ganske kort se nærmere på, hvem Sorelle Jewellery er.

Virksomheden er startet af to ildsjæle, nemlig Trine Damborg og Camilla-Julie Skov Hansen.

Det som kendetegner brandet mest er de smukke og unikke ferskvandsperler, som du også kan læse mere om nedenfor. Det er en rigtig jysk virksomhed, da stifterne holder til i Randers. Men som det er med mange andre jyske virksomheder, så er ambitionsniveauet tårnhøjt. Forventningerne ude i fremtiden er da også at omsætte for +10 mio. kr. Det gør de via egen webshop, som du kan besøge her men også med hjælp fra forhandlerledet. Du kan derfor være heldig at falde over smykkerne i nogle af landets smykkebutikker.

Prismæssigt så er vi i den venlige ende. Så du kan finde smykker helt ned til 250 kr. og så på den anden side af +1000 kr. Derudover er der også en sale-kategori, hvor du kan holde øje med udgåede varer, som er sat ned med gode procenter. Designmæssigt betyder det personlige noget i smykkerne og som der selv står på webshoppen: “Alle kollektioner fra Sorelle er inspireret af farver, materialer og former fra naturen, og består af designs, der leder tankerne til bølger og solfyldte minder.”.☀️

Sorelle Jewellery

Hvad er ferskvandsperler?

Ferskvandsperler er perler, der dyrkes i ferskvandsmuslinger. De produceres primært i Kina, men også i andre dele af verden herunder USA og Europa.

Ferskvandsperler er normalt mindre og mere ujævne i formen end saltvandsperler (altså mere unikke og uens). Dog har de som regel stadig en smuk glans og farve. De findes i en række forskellige farver herunder hvid, lyserød, lilla, fersken, guld og perlemor. Og det er netop de her forskellige farver, som kan gøre sammensætningerne i smykkerne så unikke.

Ferskvandsperler dyrkes ved at indsætte et stykke væv i en musling, hvilket får muslingen til at producere en perle omkring vævet. Processen kan tage op til tre år, og en enkelt musling kan producere flere perler ad gangen.

Ferskvandsperler er ofte mere overkommelige end saltvandsperler, og de bruges ofte i smykker som halskæder, øreringe og armbånd. De kan også anvendes i andre dekorative genstande såsom brocher, hårpynt og brillerammer. Du skal nok også regne med, at vil du hellere gå efter saltvandsperler, så er prisen noget anderledes selvfølgelig alt efter mærke og kvalitet.

…og hvad betegner havædelsten?

Halvædelsten er en type mineral, sten eller krystaller, der anses for at have en vis værdi eller skønhed, men som ikke er lige så sjælden eller værdifuld som ædelsten. De er også kendt som “semiprecious stones” på engelsk og dermed er de også mere affordable.

Halvædelsten kan have forskellige farver, mønstre og strukturer og kan findes i forskellige dele af verden. Nogle eksempler på halvædelsten inkluderer ametyst, citrin, jaspis, onyx, peridot, røgkvarts, turmalin, topas og mange andre.😍

Halvædelsten kan bruges til at fremstille smykker og andre dekorative genstande såsom statuer, skåle og pyntegenstande. De kan også bruges til helbredende og spirituelle formål, og nogle tror, at de har forskellige egenskaber og energier, der kan påvirke kroppen og sindet.

Selvom betegnelsen “halvædelsten” ikke længere anses for at være en nøjagtig beskrivelse, bruges den stadig ofte i smykkeindustrien og gemmologien.

Sorelle Jewellery rabatkode 💫

Lucky you. Det er nemlig sådan, at du kan få 10% på den første ordre, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på sorellejewellery.com.🐚 Mange af smykkerne ligger i et (fra vores perspektiv) rigtig fornuftigt prisleje for kvalitetssmykker. Men skulle du nu have udset dit et smykke der koster +1.000 kr., så er 10% da især værd at tage med i overvejelserne.

Sorelle Jewellery Trustpilot

Til allersidst i vores anbefaling af Sorelle Jewellery så kigger vi også på om virksomheden nu er god til at behandle sine kunder godt. Og det må man bare sige tilfældet er her. Udover at de to founders af Sorelle Jewellery bare ser super søde og dygtige ud, så scorer virksomheden 4.8 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot. Og dette er baseret på hele +300 anmeldelser. Det er rigtig flot især da Sorelle stadig et forholdsvis nyt smykkemærke herhjemme og i rivende udvikling.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

*Indeholder reklamelinks*


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR