Kære Læsere

I dagens indlæg deler jeg lidt ud af et tip, som jeg har haft ufattelig meget gavn af de sidste par år. Efter at jeg for et par år siden begyndte at få værre hud, og dermed gik over til at pleje min hud med Danish Skin Care, så har jeg forsøgt på anden vis også at pleje min hud indefra. Jeg har for nyligt testet en slankethe, som også giver smukkere hud. Men efter at jeg også har justeret min kost – er der virkelig sket resultater. Derfor vil jeg idag dele ud af mine bedste tips til: Spis dig til smukkere hud.

Spis dig til smukkere hud

Her er den store guide til smukkere hud

Først og fremmest, så skynder jeg mig lige at sige, at al hud er forskellig. Derfor kan det være, at noget der virker for mig, overhovedet ikke virker for dig. Derfor opfordrer jeg klart alle til at teste ting af, og mærke efter, hvad du føler, der virker for dig. Der er ingen konkret opskrift, men du kan opleve at få inspiration til ting, der kan hjælpe dig og din hud.

Min hud har aldrig haft mange problemer, men der er alligevel regelmæssigt et par urenheder engang imellem. Heldigvis er jeg stort set fri for poser under øjnene, så længe jeg følger mine egne tips. Men derudover, så har jeg en kombineret hud, og det er som sagt først indenfor nogle få år, at jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere den.

Hele min hudplejerutine skal nok komme som indlæg, men ellers kan du læse min anmeldelse af Danish Skin Care, som er det mærke, jeg bruger til at pleje min hud udvendigt.

Tip 1: Spis dig til smukkere hud med masser af vand og vandmelon

Du ved det sikkert godt, men jeg siger det lige igen. Masser af vand har klart hjulpet på min egen hud. Jeg forsøger at drikke omkring 1 1/2 liter om dagen. Og nej, du skal ikke tisse hele tiden, eller jo til en start – men din krop vænner sig til det. Men at drikke en masse vand sørger simpelthen for at fjerne mine poser under øjnene. Jeg har stort set ikke nogen tilbage, hvis jeg overholder mit vandindtag. Nogle gange så (især om sommeren), sørger jeg også for at spise MASSER af vandmelon, som jeg er en stor fan af. Hvis du kæmper lidt med at få drukket nok, så sørg for altid at have en liter vand på køl i køleskabet. Tag den frem når du ser serier eller sidder ved computeren, og så oplever jeg personligt at få drukket meget mere!

Spis dig til smukkere hud

Tip 2: Hvis du alligevel har poser under øjnene

Hvis du alligevel har slemme poser under øjnene, så har jeg også et tip til det. Udover at du selvfølgelig skal sørge for at få nok søvn. Så har jeg som sagt for nyligt anmeldt en slankethe fra DM Skincare, og den kan du simpelthen også bruge til andet end at drikke. Når du har drukket din the, så kan du bruge de gamle blade til at lave en lille øjenmaske. Bladene er stadig fyldt med gode ting, som hjælper med at afstresse og fugte dine poser under øjnene!

Tip 3: Husk det gode fedt

Spis dig til smukkere hud siger du? JA. Så er det næste tip noget, som jeg selv personligt har oplevet have en stor effekt på mig. Ved at implementere mere af det gode fedt i min kost, har jeg oplevet, at min hud har haft en fantastisk reaktion. Min hud gløder på en helt anden måde, og fedter på ingen måde ligeså meget. Derudover kan jeg også se de gode effekter på mit hår, som føles tykkere og skinner langt mere. Gode kilder til det sunde fedt finder du i avokado, nødder, god olie, fisk, æg, chiafrø og meget mere! Og det er nemt at google sig til og så er det super lækkert med en avokadomad med ristede nødder og æg!

Spis dig til smukkere hud

Tip 4: Undgå de store syndere

Det er overhovedet ikke til at komme udenom, at hvis vi vil have smuk hud – så skal vi droppe de store syndere. I hvert fald mere eller mindre i hverdagen. Alkohol er især noget, som jeg oplever får alle urenheder til at poppe op i mit ansigt uden tvivl. Det er nok min værste fjende. Jeg reagerer personligt ikke særlig meget på sukker, men jeg ved, at mange har problemer med fed mad, junkfood og sukker, når det kommer til deres hud. Så ved at begrænse dit indtag af dette, kommer du langt tættere på en flot hud.

Tip 5: Kom af med bumser på ryggen

Jeg troede selv da jeg var mindre, at bumser var begrænset til ansigtet – men der tog jeg fejl. Du kan jo få dem alle steder? I ørerne, næsen, hårbunden, numsen og på ryggen. Det er egentligt ikke særligt charmerende, og især synes jeg personligt, at dem på ryggen er trælse. Men jeg har efterhånden lært, hvorfor de kommer. Hvis du sørger for at lufte din hud godt, og sørge for at bade regelmæssigt (især når du sveder), så kan det godt afhjælpe en del af dem. Jeg bruger også et produkt fra Danish Skincare, som virkelig hjælper på urenheder på kroppen og især overarmene. Og hvis du følger de andre tips omkring indtagning af mad, så burde det også hjælpe på hele kroppen!

Spis dig til smukkere hud

Det var alt for denne gang, og jeg håber, at du har kunne bruge nogle af mine tips fra min guide: Spis dig til smukkere hud. Hvis du selv har oplevet mad eller andet indtagelse, som har givet dig en smukkere hud, så er du velkommen til at smide en kommentar nedenunder. Det går jo altid allerbedst, når vi hjælper og rådgiver hinanden.

Mange knus fra Trine

DEL
Forrige indlægMorphe 39A Palette – Dare to Create
Næste indlægTunge øjenlåg: TIPS & TRICKS
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR