Er I ved at være vant til sommervarmen? Jeg er ikke. Jeg frygter hele tiden, at vejret laver en U-vending, og så er vi tilbage til efterårs-sommeren. Det er ikke noget jeg ser frem til. Vi har dog haft ekstrem sommervejr i en månedstid. Det betyder, at jeg har skulle opdatere min makeup rutine en smule. Jeg har ikke lyst til at bruge oceaner af tid på min makeup om morgenen, hvis jeg ved, at jeg sveder det af efter 3 timer. Jeg ved også, at jeg ikke er den eneste med dette problem. Derfor giver jeg jer, mine bedste tricks, til hvordan du undgår nedsmeltning, så din makeup vil holde hele dagen.

Læs også: 5 Essentielle beautyprodukter til sommeren

Avène Sun Emulsion 50+, 139,50kr. køb her

Jeg er ikke den største fan af at have solcreme i ansigtet. På ingen måde. Jeg hælder faktisk mere til at hade det. MEN det skal jo gøres. Grunden til, eller i hvert fald en af grundene til, at jeg hader solcreme i ansigtet er, at det er så svært at smøre jævnt ud. Jeg bruger altid faktor 50 i ansigtet, og de har det altid med at være tykkere end de lavere faktorer. Tyk creme og fedtet solcreme er ikke min yndlings cocktail. Avène Sun Emulsion 50+ er ikke nær så fedtet som andre solcremer jeg har prøvet. Jeg har endnu ikke fundet en Ansigtssolcreme med høj faktor, der slet ikke fedter, men hvis jeg gør, skal jeg nok sige til. Smid en kommentar nedenunder, hvis du har den perfekte ansigtssolcreme. Med Avène Sun Emulsion 50+ behøver jeg kun at påføre det én gang om dagen, og det er nødvendigt, når man har makeup på. Fordi den ikke fedter nær så meget som andre, kan jeg sagtens have den på inden under makeup.

Smashbox Photofinish Primerizer, 275kr. køb her

En primer hjælper din makeup til at holde hele dagen. Efter at jeg prøvede min første primer, har jeg ikke kunne undvære det. Specielt Smashbox Primerizer er jeg stor fan af. Den gør et eller andet ved min hud, som får den til at se sundere ud. Den får makeuppen til at sidde pænere. Den giver min hud tiltrængt fugt. Jeg kan slet ikke få armene ned over den, og jeg kan tydeligt se forskel på min makeup, hvis jeg ikke har brugt denne primer. Den hjælper til, at holde på min makeup hele dagen. Den trænger hurtigt ind i huden, og føles virkelig let på huden. Samtidigt virker denne primer også som en fugtighedscreme, så du kan springe et trin over i din morgenrutine. Fordi den er så tyndtflydende behøver du ikke at bruge meget, og 30mL holder i lang tid.

Nyx Stay Matte But Not Flat Powder Foundation, 110 kr. køb her

Jeg vil altid gerne dække de urenheder og ar jeg har i ansigtet. Når det så er så varmt, som det har været i lang tid nu, så fungerer det ikke for mig at bruge foundation. For det første, fordi en flydende foundation ikke holder i varmen. For det andet fordi, jeg godt kan lide det lidt mere naturlige look om sommeren. Derfor er jeg så glad for at Nyx har en puder foundation i min hudfarve. Jeg elsker at bruge den her om sommeren. Fordi det er en pudder, smelter den ikke af ansigtet, som en flydende foundation ville gøre det på mig. Den virker helt præcist som en pudder ville gøre det, men med lidt mere dækning. Helt perfekt i 28 graders varme. For at få den fulde effekt af en pudder foundation, så er mit bedste trick at bruge en Beautyblender. Når du bruger en Beautyblender, får du mere dækning end du ville gøre med en børste. Og ikke nok med det. Med en Beautyblender kan du virkelig presse produktet ind i huden, hvilken ikke kun giver mere dækning, men det forhindrer også det pudrede look.

RCMA No-Color Powder, 110kr. køb her

Hvis du vil have en pudder der forhindrer fedtet ud, og samtidigt ikke tørrer huden ud, så skal du vælge RCMA. RCMA No-Color powder er mit hemmelige våben i sommerheden. Selvom jeg har brugt en puder foundation bruger jeg RCMA pudder i min T-Zone. Den er helt fantastisk til at gøre din hud mat. Selv hvis du døjer med tør hud, kan denne pudder bruges. Fordi jeg har tendens til rødmen, ville jeg ønske at de lavede en pudder der ikke er translucent, men fordi den er så god til at holde makeuppen frisk, kan jeg sagtens leve uden ekstra dækning.

Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal, 203kr. køb her

En setting spray er din bedste ven, hvis du vil have din makeup til at holde hele dagen, og samtidig se naturlig ud. For det første hjælper den med at holde på makeuppen hele dagen. For det andet gør en setting spray, at din makeup virkelig trænger ind i huden, så det hele ser mere naturligt ud. Hvis jeg følger alle de er trin i min sommerrutine (og det gør jeg, for det virker), så har jeg efter hånden meget pudder på. Og det betyder at man kan se, at jeg har pudder på. Med denne setting spray undgår jeg lige netop dét, og samtidig holder min makeup hele dagen.

Det skal lige siges, at de her tricks, ikke vil hjælpe dig til at have frisk makeup, hvis du ligger og bager i solen hele dagen. De virker tilgengæld, hvis du vil have din makeup til at holde hele dagen på arbejdet og/eller i skolen.

Hvilke produkter eller tricks bruger du, så din makeup holder i sommervarmen?

Tak for denne gang.

Anna

DEL
Forrige indlægMGCbook #4: Rika Edelgren
Næste indlægMGCbook #5: Mia Edlund
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR