*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Hvem vil ikke gerne have lange og fyldige bambi-vipper, som lokker alle de flotte mænd til sig?

Idag vil jeg præsentere dig for en mascara, der virkelig har vundet mit hjerte, trods meget skepsis. Denne mascara har skabt sin egen beautybølge, og har længe været anset som en stor favorit blandt mange beautybloggere. Naturligvis lagde det grund for min skepsis, for jeg har før prøvet produkter af samme karakter – uden held.

Too Faced Better Than Sex – Er den bedre end sex?

At finde den perfekte mascara kan virkelig være et helvede.

Personligt bryder jeg mig egentligt ikke om at bruge ufatteligt mange penge på en mascara. Med mange andre makeupprodukter føler jeg virkelig, at du kan mærke, når du har investeret penge i et lækrere produkt. Men lige med mascara, føler jeg, der er SÅ mange gode og billige mascara på markedet. Og ofte kan du faktisk ikke mærke forskel. Dine vipper ser ens ud, uanset, om du bruger en billig eller dyr model.

Så hvad fik mig så til at købe Too Faced Better Than Sex mascara, som egentligt ikke er et helt billigt mærke?

Too Faced Better Than Sex

Too Faced Better Than Sex bølgen har braget derudaf og skyllet utallige mistroiske beautylovers med sig. Og jeg nægtede at være den næste! Men i min frustration midt i Sephora, faldt mit øje på en diskret 2 meter høj reklame for… Too Faced Better Than Sex mascara… som nærmest lover dig, at den er bedre end sex. Så efter at have gået Sephora tynd i jagten på min gamle yndlings-mascara, gav jeg efter og investerede i denne mascara.

Du kan fide den til 205 kr hos Sephora

Tid til at få bambi-vipper!

Efter at være gået konkurs i Sephora, var det tid til at tage hjem og få belagt vipperne med et smukt lag bedre end sex Mascara. Jeg forsøgte at give Too Faced Better Than Sex de BEDSTE forudsætninger for at vise sit sande værd. Jeg fjernede alle makeuprester, beklædte ansigtet med min yndlingscreme – og så var jeg klar!

De første vurderinger jeg gjorde mig var

Emballagen

Selve indpakningen, designet og emballagen på Too Faced Better Than Sex mascara, er virkelig flot! Den føles tung og emballagen føles som kvalitet. Det kan tydeligt ses, at der er blevet brugt penge og tid på at designe denne mascara udefra. Helt klart top point herfra. Ingen skam i at have denne stående fremme på makeupbordet.

Produktet

Mascaraen har en lidt syntetisk duft, men ikke noget, der ikke er til at overkomme, når du er vant til de lidt billigere mascara’s MEGET syntetiske lugte. Så det er ingen hindring, og når den først er på, så er der ingen problemer.

Til en start kan mange nye mascara godt være meget våde, og det kan derfor være sværere i starten at påføre den. Men det synes jeg ikke er tilfældet her. Den er nem at påføre, og selve produktet skaber virkelig lange og flotte bambi-vipper.

Produktet bygges nemt op på vipperne også! Noget jeg også går meget op i med en mascara, er klart, hvordan den tages af om aftenen og om den rykker sig i løbet af dagen. Jeg vil sige, at selv på mine helt lange dage, hvor den er på hele dagen, holder den formen. Og det vigtigste, når den skal af, er det heller ikke en kamp. Jeg hader at skulle stå og nærmest flå vipperne af for at fjerne min mascara. Denne her glider let af med min almindelige makeupfjerner.

Børstehovedet

Jeg vil også lige snakke lidt om børstehovedet på denne mascara, da det egentligt er her, jeg føler det geniale ligger. Børstehovedet er en smule timeglasformet, og det gør det utroligt nemt at få fylde og masser af mascara på alle vipperne. Jeg tror mange er SÅ glade for denne mascara, da børstehovedet virkelig gør det nemt og hurtigt at påføre. Du kan sagtens bygge produktet op med flere lag for et mere dramatisk udseende.

Too Faced Better Than Sex

Hvorfor er en god mascara vigtig?

Mascara bliver anset som en af de mest universelle makeupprodukter. Et lille lag mascara kan løfte hele dit ansigt, få dig til at se friskere ud og virkelig indramme dine øjne – samt fremhæve dem.

Det kan dog være nemt at gå galt i byen med en mascara. Der findes utroligt mange gode, og det er sjældent, jeg finder en, der er dårlig. Hvis det er tilfældet, er det ofte fordi, jeg ikke kan lide børstehovedet og ikke produktet.

Men jeg må indrømme, at jeg i Too Faced Better Than Sex mascara, har fundet en ny favorit. Der er stadig andre mascara, som jeg elsker, men denne er klart en, jeg vil bruge igen og igen!

PS: Skal det være better Than Sex så kan du finde din yndlings vibrator på vores vibratorguide. Skrevet af kvinder til kvinder.

De bedste hilsner

Trine

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Forrige indlægMaybelline Fit Me Luminous foundation
Næste indlægMorphe X Jaclyn Hill Palette
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR