VIDEO: Perfekt og nem hverdagsmakeup

1
2391

Kære læsere! Mette her 🙂

Så blev det tid til endnu et indlæg – denne gang om, hvordan du lægger en nem hverdagsmakeup. Jeg har taget udgangspunkt i en tutorial fundet på YouTube. Jeg synes, videoen viser super godt, hvad en god hverdagsmakeup egentligt består af. Og derfor, er den kommet med som en central del af guiden.

Der er mange videoer derude, men denne, er altså en varm anbefaling herfra.

Det sjove er, at Negin Mirsalehi, som fortæller i videoen (alt kredit går til hende), selv forklarer, at hun rent faktisk lærte at lægge makeup ved at bruge tid på YouTube.

Så… keder du dig, og har du ikke en ny serie, at gå igang med på Netflix, så kast dig over mediet for at snuse dig frem til fede tips og tricks.

Nem guide og fede, amerikanske, produkter

Det jeg særligt er fan af, er, at Negin (bruger fornavn fremover) her i videoen bruger mange amerikanske makeupmærker, som jeg, og især Trine, har en stor forkærlighed for.

Og netop de amerikanske mærker begynder virkelig at komme ind på det danske marked – så det er kun et spørgsmål om tid, før du kan finde mærkerne over ALT. Her snakker vi Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Laura Mercier, Too Faced makeup, Kylie Jenner you namet it… mange af mærkerne, er startet af passionerede influencers og makeupartister, og netop dét faktum, gør mærkerne til noget HELT særligt.

Desuden, er der ofte IKKE sparet på det amerikanske look på disse produkter. Og det er jeg ihvertfald vild med.

Se videoen herunder – og hvis du vil have et hurtigt overblik over de anvendte produkter, så se min liste nedenfor videoen🎀

Step 1 til 13: Nem hverdagsmakeup (med et touch af GLAM)

Step 1: Solcrene☀️

Som første step, bliver der brugt solcreme. SPF15 – her bruger Negin en fra Dior. Personligt ville jeg dog bruge faktor 50 (det er der virkelig mange beautynørder, som gør). Solcreme er et af de mange råd, som går igen i de #MGCbooks, som vi laver her på MGC.

Step 2: Foundation🐻

Next step – foundation. Her bruges Giorgio Armani Lunar Silk – jeg kendte faktisk ikke serien. Men den ser super lækker ud. Negin bruger en farve 6.5 – men hun har også ret mørk hud på resten af kroppen, og skal have hovedet til at passe i farven. Husk også at kør det ned ad halsen. Den værste, og klassiske fejl, er at stoppe ved kanten på hagen. Vi skal IKKE have kant. Hvis ikke du bruger brush – så brug en Beauty Blender. 

Step 3: Concealer⭐️

Her anbefaler Negin to forskellige concealers. Det ligner hun mikser i videoen. Jeg vil dog mene, du sagtens kan klare dig med en almindelig concealer i den farve, som passer dig bedst. Her bruger hun Estée Lauder Double Wear Concealer og en concealer fra NARS. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilken. Concealerne duppes og fordeles ud med fingrene.

Step 4: Highlighter✨

Yas. Så kommer vi til highlighter. Her bliver der brugt KIKO MILANO Perfect Eyes Duo Highlighter Pencil. Denne smører hun på næsekanten og på indersiden af øjnene – altså inderst ved næsen. Det er de tre punkter, hun vælger at fremhæve her i denne tutorial.

HJÆLP: Til dig, som også har meget at lære om makeup endnu (ligesom mig), så highligter du næseryggen for at få et mere symmetrisk look (næsen ser lige ud) – og så laver du næsen mere “slim”. Ved at highlighte indersiden ved øjnene, får du et mere “vågent” look.

Step 5: Contouring🌰

Ved dette step, anvender Negin countoring. Her anvender hun en Dior Blush Light Contour. (Brug contour-siden).

HJÆLP: Hvis du ikke har brugt denne teknik før, så kan du se herunder, hvordan du i praksis kommer igang. Som du kan se, så er det altså UNDER dine kindben, at du lægger den mørke farve. Et godt tip er at suge kinderne godt ind, så du danner hulrum, og så mørklægger du der😉

Nem hverdagsmakeup

Step 6: Powder🌸

Så er vi halvvejs igennem. Og NU kommer vi til en kendis –  nemlig et produkt fra Laura Mercier, som går igen og igen rundt om på YouTube og hos forskellige influencers: Translucent Powder fra Laurie Mercier. 

Dette produkt er altså CULT – og har vundet adskillige priser. Det har været på banen i en del tid, men altså ikke for no reason. Dup den under øjnene og brush ud i ansigtet. Olie absorberes, og du kommer ikke til at “skinne” senere på dagen.

Step 7: Øjenbryn😎

Et vigtigt element i din hverdagsmakeup – dine bryn. Her bliver der brugt en Perfect Brow Pencil fra Anastasia Beverly Hills. Du kan selv vælge den farve, som passer dig. Her er der brugt soft brown. Skal du have endnu mere hold i dine bryn, kan du faktisk spraye lidt hårlak på en børste, og forme dine bryn (tip ses i videoen).

Step 8: Øjenskygge💜

Endnu en klassiker – nemlig Nude Spectrum Eyeshadow Palette by ZOEVA. Først blander Negin hvid og lyserød som base, og yderst på øjenlåget kommer en mere bronzefarvet tone. Hvis du har mod på at prøve andre paletter, har vi tidligere lavet en artikel omkring Huda Beauty Desert Dusk Palette. 

Step 9: Eyeliner (ikke altid daglig basis)👑

Her bliver der brugt Stila Stay all day waterproof. Dette er et punkt på listen, hvor du skal vurdere, om det skal med. Det kan være det lige er den tand for meget – måske ikke? Det er helt sikkert væd at overveje, ift. hvordan du normalt gør i hverdagen. Se herunder, hvor nemt det gøres.

Nem hverdagsmakeup

Step 10: Mascara✔️

Her nævner Negin lidt forskellige favoritter. Enten Maybelline Closet Big Shot waterproof eller Loreal paris Telescopic Mascara. Super gode bud, som også ligger i et rimeligt prisleje ift. mange af de andre produkter, der er nævnt i denne tutorial.

TIP: Hvis du også kæmper med at få buede vipper, så er tippet herfra videoen, at du skal bruge vandfast mascara efter du har brugt vippebukker. Hvis ikke det er vandfast, så kommer vipperne bare tilbage til sin normale form igen.

Step 11: Lashes (ikke nødvendigt)👀

Dette er ikke nødvendigt at integrere i en nem hverdagsmakeup. Men vil du bruge fake lashes – så er der brugt Mac lashes number 7. For at få et mere naturligt look, har Negin her i videoen klippet i sine lashes og delt dem op – sådan de ikke fylder hele øjet, men blot yderkanten. Du kan se videoen, og selv prøve samme metode.

Step 12:  Lip pencil👄

Læber. Noget jeg personligt elsker at gøre noget ud af. Store fyldige læber kan virkelig fremme ens femininitet – vidste du, at undersøgelse viser, at jo større læber du har, jo mere “åbent” et menneske er du. Altså kommer du nemmere i snak, åbner op og indgår i dialog. Derfor er der rigtig god grund til at fremhæve læberne ekstra meget.

I denne tutorial, er der brugt lidt forskellige varianter. Favoritter: Charlotte Tilbury Pillow TalkMax Factor Colour Elixir Lip Liner 06 Mauve Moment og Laura Mercier Lip Pencil Liner, Hazelnut Tea.

I videoen her snupper hun Laura Mercier. Og en ekstra favorit her er Huda Beauty Liquid Mat – Bombshell (farven).

Step 13: Bronzer + Blush🌺

Det sidste touch up… vi kører på med bronzer og blush. Mat bronzer ‑ balm bahama nana og Blush/Bronzer Duo fra NARS (de to farver er “orgasm” og “laguna”. Især den sidste giver et ret flot shine.

Det var alt for denne gang – vi kommer til at lave fede videoer selv her på MGC, men indtil da, henter vi inspiration i YouTubeland. Denne guide er super nem at gå til, viser alle basic steps i en hverdagsmakeup – og der er produkter, du kender fra hylderne i danmark, og hylderne i USA. Håber du nød læsestoffet? Smid gerne en kommentar herunder, hvis du kender nogle af produkterne, og også kan anbefale dem – eller har ekstra tips og tricks til en god hverdagsmakeup.

Hvad kan du IKKE leve uden? Hvilke steps kører du igennem? Vi vil elske (jeg vil) at høre fra dig her på siden.

MGC Redaktion (Mette) – Mette@myglamclub.dk

DEL
Forrige indlægMGCbook #10: Sophie Jensen
Næste indlægMorphe 39A Palette – Dare to Create
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR