Er du klar til sommeren 2020? Bare ben, høj sol og glatte stænger?

Det helt nye er voks maskiner, som fjerner hår for dig. Her anbefaler vi en voks maskine, som både er billig, effektiv og lækker i designet til at stå derhjemme. Den er nem at anvende, og så undgår du indgroede hår, eller hårstubbe er konstant titter frem.

Hvad skal du vide om en voks maskine?

For det første er det vigtigt at slå fast, at en voks maskine ikke behøver koste en bondegård. Tværtimod. Og selvom det er lækkert og skønt at komme på klinik og få vokset hår, så er det på sigt, både nemmere og billigere at gøre det selv derhjemme. En voks maskine kan du faktisk købe for under 500 kr. Mange koster 800-1000 kr. Den vi har fundet til dig, kære læser, koster (på tilbud) 279 kr. (normalpris 399 kr). Det er altså, hvis du tænker over det, nærmest den samme pris, som købte du to gode makeupprodukter. Din maskine til hårfjerning kan du bruge IGEN OG IGEN OG IGEN. Vi kan KUN varmt anbefale at du investerer i en. Trine har endda testet produktet for dig. Læs hendes anbefaling længere nede i vores anmeldelse.

Pearl Wax Hårfjerning – Komplet sæt fra UNIQ

😃 Det du får med kan du se herunder 😃

 • 1 X Uniq Voksvarmer
 • 1 X 100 gram voksperler med duft af chokolade (MUMS)
 • 10 X påføringspinde
Voks maskine
Kom hurtigt i gang med denne voksmaskine fra UNIQ

Tjek prisen her

Hvad du mere bør vide om en voksmaskine, er selvfølgelig, hvorfor den hyper så meget lige nu, og hvordan du bruger den.

Pearl Wax Voksvarmer fra UNIQ kan opvarme alt slags voks, men er især god til at smelte Pearl Wax voksperler. Med voksvarmeren kan du opnå et hurtigt og professionelt resultat derhjemme og spare tusindvis af kroner på dyre behandlinger i saloner. Voksvarmeren opvarmer hurtigt voksen, og du kan uden problem styre temperaturen med den justerbare termostat. Opvarmer hurtigt voksen

HUSK: Når du køber din maskine, så skal du også købe voksperler med. Dem kan du få i forskellige varianter. Læs om de forskellige varianter HELT i bunden af denne artikel.

PSST: Er en voks maskine ikke noget for dig, kan du også få fjernet dine hår PERMANENT. Vi har fået anbefalet CeriX, som ligger i byerne: København, Odense, Aalborg, Esbjerg, Frederiksberg og Vedbæk. Se de mange behandlinger HER.

Sådan bruger du din voksmaskine

Det er egentligt meget simpelt at bruge maskinen. Herunder giver vi dig en NEM guide. Så når du har købt din maskine, skal du altså bare følge vores anvisning.

 1. Du tænker voksvarmeren på fuld styrke
 2. Skynd dig at hælde voksen (perlerne) ned i den opvarmede skål
 3. Tjek at temperaturen er god med en påføringspind inden du går igang
 4. Nu påfører du den smeltede voks på påføringspinden og behandler det ønskede område – her skal du læse vejledningen på voksproduktets anvisning
 5. Når du er færdig så rengør du smelteskålen, så den er klar til brug næste gang
 6. For en sikkerhedsskyld, så hiv stikket ud af stikkontakten. Så er din maskine sikret at stå imens uden problemer og er klar igen efter behov.

Voks maskine

Voksmaskine til hårfjerning: Personlig test

Jeg må ærligt indrømme at jeg var en smule nervøs for at teste denne maskine af. Generelt er jeg bare lidt nervøs over at anvende voks til hårfjerning, da jeg synes det gør sindssygt ondt! Men jeg kastede mig alligevel ud i forsøget på at anvende den. Heldigvis havde jeg allieret mig med en veninde, som moralsk støtte i dette eventyr!

Kort fortalt får vi startet dyret op og varmet voksen op. Egentligt er der jo ikke særlig meget ved det, og det er overhovedet ikke svært. Og hvis du har din veninde med er det super hyggeligt! Faktisk lavede vi en hel hjemme spa dag ud af det.

At påføre voksen gik egentligt rimeligt nemt. Det er straks værre at få den af. Her var det også super godt med en veninde til at hive den af for dig, når du er for pivet selv.. Men resultatet talte for sig selv. Selvom det virkelig gør ondt, så er resultatet silkeblødt og SÅ lækkert.

Den egentlige test kommer når vi skal finde ud af hvor længe det holder. Jeg var ret imponeret til en start, og efter en lille uge kunne jeg begynde at mærke mine stubbe. Men det er klart meget længere end en almindelig skraber.

Voksmaskine
Lækker og billig voksmaskine fra UNIQ

Tjek prisen her

De forskellige varianter af perler til voksning og hårfjerning

Herunder har vi listet de forskellige varianter op af voks, som du kan bruge til din voks maskine. Der er hos Fashiongirl.dk, som vi samarbejder med i denne anmeldelse, hele fem forskellige typer voks. Så mon ikke, at der er en type, der vil falde i din smag.

Chokolade, Pearl Wax voksperler – 100 gram 

Den første variant er chokolade. Det er også denne variant, som følger med i den samlede pakke. Farven er lækker og varm, og så dufter den af chokolade tilmed. Hvis du er virkelig vild med chokolade, så anbefales det faktisk, at du køber en ekstra pose med, så du har 2 poser. En enkelt pose vil du hurtigt bruge op. Varianten koster 45 kr. på udsalg (normalpris er på 198 kr.) Det er virkelig billigt uanset førpris og udsalgspris, da der er til flere behandlinger i en enkelt pose.

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Egnet til alle hudtyper
 • Behagelig og fyldig duft af chokolade😍
Voksperler
Voksperler – Chokolade 100 gram.

Tjek prisen her

Aloe Grøn Te, Pearl Wax voksperler – 100 gram 

Pearlwax Voksperler 100g med duft af grøn te. Vælg ud fra din favoritduft! Alle aktive ingredienser i voksperlerne er de samme, det er blot duften, som er forskellig.

Hvis det er første gang, du skal anvende PearlWax, anbefaler vi, at du køber to poser. Så du er sikker på ikke at løbe tør under en behandling.

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Egnet til alle hudtyper og hele kroppen
 • Afslappende duft af grøn te
Voksperler
Voksperler – Aloe Grøn Te 100 gram.

Tjek prisen her

Camomile Pearl Wax voksperler – 100 gram

Pearlwax Voksperler 100g med duft af chamomile/Kamille. Vælg ud fra din favoritduft! Der er ingen forskel på voksperlernes farve ud over duften. Hvis det er første gang, du skal anvende PearlWax, anbefaler vi, at du køber to poser. Så du er sikker på ikke at løbe tør under en behandling.

Fordele:

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Egnet til alle hudtyper
 • Behagelig kamille duft
Voksperler
Voksperler – Camomile 100 gram.

Tjek prisen her

Honning Pearl Wax voksperler – 100 gram

Pearlwax Voksperler 100g med duft af honning. Vælg ud fra din favoritduft! Alle voksperler har samme funktion uanset farve, det er kun duften, der er forskellig. Hvis det er første gang, du skal anvende PearlWax, anbefaler vi, at du køber to poser. Så du er sikker på ikke at løbe tør under en behandling.

Fordele:

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Nem og hurtig at anvende
 • Behagelig honningduft
Voksperler
Voksperler – Lækker Honning 100 gram.

Tjek prisen her

Rose Pearl Wax voksperler – 100 gram

Pearlwax Voksperler 100g med duft af roser. Vælg ud fra din favoritduft! Der er ingen forskel på voksperlernes farve ud over duften. Hvis det er første gang, du skal anvende PearlWax, anbefaler vi, at du køber to poser. Så du er sikker på ikke at løbe tør under en behandling.

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Egnet til alle hudtyper
 • Behagelig duft af roser
Voksperler
Voksperler – Rosenduft 100 gram.

Tjek prisen her

Lavender Pearl Wax voksperler – 100 gram

Pearlwax Voksperler 100g med duft en lækker duft af Lavender. Vælg ud fra din favoritduft! Der er ingen forskel på voksperlernes farve ud over duften.

Hvis det er første gang, du skal anvende PearlWax, anbefaler vi, at du køber to poser. Så du er sikker på ikke at løbe tør under en behandling.

Fordele:

 • Mindre smertefuld end almindelig voksbehandling
 • Egnet til alle hudtyper
 • Behagelig Lavender duft
Voksperler
Voksperler – Skøn Lavendel 100 gram.

Tjek prisen her

Tak fordi, at du læste med. Hvis det lyster, så husk, at du kan læse nogle af vores andre store guides herinde. Vil du have sommerlækker hud, så bør du måske svinge forbi de to anmeldelser af Australian Bodycare og Danish Skin Care.

Ønsker du at blive produktanmelder hos os, kan du skrive en ansøgning på: info@myglamclub.dk🌿

DEL
Forrige indlægSanzi Beauty øjenvippeserum update: Hvad er der sket?
Næste indlægMGCbook #2: Trine Engelund
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR