Den store Zentabox guide

I denne guide gennemgår vi Zentabox, som er et spændende koncept til dig, der er interesseret i at booste din sundhed. Zentabox tilbyder nemlig en personlig tilpasset vitaminbox, som passer til netop DIT behov. Læs her hvordan.👇

Hvad er Zentabox?

Koncept: Vitaminpiller og kosttilskud (tilpasset dine behov) på abonnement.

Indhold: Mellem 1-28 forskellige vitaminer (de fleste får 3-6 slags pr. box).

Hyppighed: Hver 4. uge.

Pris: Intropris første måned 149 kr. (uanset hvor mange piller du vælger).

Hvordan foregår Zentabox?

Din rejse med Zentabox starter med en gratis og uforpligtende sundhedstest på deres hjemmeside, hvor du skal svare på spørgsmål om dine vaner inden for mad, søvn, stress og motion. Din sundhedsscore bliver udregnet i et procenttal, og du vil endda få nogle tilpassede råd til, hvordan du kan forbedre dit helbred. Herefter har du automatisk oprettet din egen sundhedsprofil, hvor Zentabox ud fra dine testsvar kommer med deres bud på, hvilke vitaminpiller og kosttilskud, der passer lige netop din livsstil og dine behov. Inden du bestiller din box, kan du læse om de forskellige piller og vurdere, om du ønsker alle forslagene fra Zentabox og/eller eventuelt nogle af de andre, som de ligger inde med. Det er heldigvis helt op til dig.

Med Zentabox får du altså:
 • En personlig sundhedstest og sundhedsprofil.
 • Gode råd til at styrke dit helbred.
 • En anbefaling på daglige vitaminpiller/kosttilskud.
 • En månedlig box med dine piller.
 • Danskproducerede kvalitets vitaminpiller og kosttilskud.
 • Gratis levering og ingen binding.

Hvad får du ud af Zentabox?

At sætte sig ind i vitaminer og kosttilskud er en større opgave. Ikke nok med at Zentabox har gjort forarbejdet for dig, gør de det også ultranemt og overskueligt for dig at finde frem til de piller, der passer til lige netop dig. Det eneste du skal gøre, er at tage deres sundhedstest, vurdere resultaterne og klikke boxen hjem. Herefter vil du inden for kort tid modtage din box med dine piller, som er individuelt pakket ind i små poser. Udover at boxen er meget pænere til at have til at stå fremme end normale pilleglas, er det også meget mere handy at tage pillerne, fordi de er samlet i individuelle poser. Når du skal have dit daglige tilskud, river du blot en af de små poser af og sluger dem med det samme eller tager dem med på farten. Hvis du stiller din box et sted, hvor du kan se den, for eksempel i køkkenet eller ved siden af tandbørsten, er det supernemt for dig at huske at tage dine piller. Så bliver det ikke nemmere at booste din sundhed!

Prisen på Zentabox

Introprisen ligger på 149 kr. den første måned – uanset hvor mange piller du vælger. Men totalprisen herefter afhænger af, hvilke piller du har valgt og hvor mange. Pillerne koster generelt mellem 50kr. og 60 kr. stykket – MEN du får faktisk 50 % på alle piller du vælger, efter de første 3. Så en box med 4 piller vil efter introtilbuddet koste dig cirka 185 kr. Den nemmeste måde at se din pris på er ved at tage sundhedstesten og se de anbefalede piller til lige netop dig. Herefter er du velkommen til at vælge nogle fra, hvis det bliver for dyrt for dig.

Værd at vide om virksomheden

Zentabox har eksisteret siden 2016 og er sat i verden for at gøre det nemmere for alle at finde ud af, hvilke kosttilskud der passer til ens individuelle behov. De går meget op i at råvarerne er naturlige samt af god kvalitet. Derfor er deres vitaminer også produceret i Norden. Deres resultater er tilmed videnskabelige dokumenteret. Derudover er virksomheden miljøbevidst: Al pappen, der benyttes til box og udsending, er genbrugspap – og selvom din daglige dosering er pakket ind i små plasticposer, så svarer det altså til 60 % mindre plastic, end det der normalt bliver brugt på 1 pilleglas. Det er god stil!

Vitaminpiller på abonnement 💊

Der er over 10.000 forskellige slags vitaminpiller og kosttilskud på markedet i dag. Men hvilke passer overhovedet til dig og din livsstil? Og for at det ikke skal være løgn, er der også rigtig mange forskellige udbydere på markedet. Som forbruger kan det virkelig være svært at finde ud af, hvem der overhovedet leverer vitaminpiller af høj kvalitet. Zentabox garantere gode råvare, naturlige ingredienser og generelt god kvalitet på hele deres sortiment. Og så leveret i en smart box lige til din dør – nemmere bliver det altså bare ikke.

Boxens indhold

Du kan vælge mellem hele 26 forskellige slags vitaminpiller og kosttilskud – og der kommer løbende nye til. Herunder finder du de ”almindelige” kendte vitaminpiller som: Omega 3, C vitamin, D vitamin og Calsium. Men du kan også vælge mellem piller speciallavet til for eksempel veganere, gravide og nybagte mødre. Du kan endda finde piller mod stress, dårlig fordøjelse, dårlig søvn og dårligt hjerte. Derudover kan du også vælge kosttilskud, som indeholde en ordentlig cocktail af sunde næringsstoffer til at styrke hud, hår og negle. Du finder altså vitaminpiller og kosttilskud til stort set alle livssituationer, der kan dække de flestes behov.

10 grunde til at tage vitaminer og kosttilskud:
 1. Du føler dig ofte træt og udmattet.
 2. Du føler dig ofte oppustet eller har dårlig mave.
 3. Du indtager ikke nok frugt og grønt.
 4. Du spiser ikke nok fisk.
 5. Du indtager ikke nok mejeriprodukter.
 6. Du er ikke nok ude i solen.
 7. Du er veganer.
 8. Du prøver at blive gravid/er gravid/har lige født.
 9. Du føler dig stresset.
 10. Du har ondt i muskler og/eller led.

Zentabox trustpilot

Zentabox har scoret 4,6 stjerner på Trustpilot og har fået 100+ anmeldelser. 79% procent har givet dem 5 stjerner, 16% har givet 4 og de resterende 5 % procent er fordelt over 1, 2 og 3 stjerner. Flere af de dårligere anmeldelser handler faktisk om, et problem med forsinkelsen på fragten sidste sommer, som jo er en ærlig sag, der kan ske for alle virksomheder. Noget der går igen i de gode anmeldelser er kommentere om, hvor smart konceptet er, hvor nemt det er at overskue og hvor god en kundeservice, der er. Respekt!

Afmeld Zentabox

Zentabox har gjort det nemt for dig: Du kan opsige dit abonnement optil 7 dage før afsendelse. Hvis du blot har glemt at tage dine piller flere gange og derfor har mange til at ligge, kan du også gå ind på din profil og udsætte næste udsending. Det er da smart.

5 grunde til at prøve Zentabox

 1. Introprisen den første måned ligger på 149 kr., uanset hvor mange piller du vælger, og der er ingen binding på dit abonnement (du skal blot melde dig ud senest 7 dage inden næste afsendelse).
 2. Med Zentabox’s sundhedstest får du både råd til at styrke din sundhed og en anbefaling på, hvilke vitaminpiller og kosttilskud, der passer til dig.
 3. Du kan regne med, at du får vitaminpiller og kosttilskud i topkvalitet, som er produceret i Norden.
 4. Med en Zentabox er det meget mere handy og overskueligt at tage din daglige dosering af vitaminpiller.
 5. Virksomheden er miljøbevidst og boxen er lavet af genbrugspap og består af 60 % mindre plastic end almindelige pilleglas.
DEL
Forrige indlægGoodiebox anmeldelse – Selvforkælelse på abonnement
Næste indlægGoodiebox julekalender & adventskalender
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR